Ghidul Serviciilor
Ewk Bucuresti - Turnuri De Racire Si Piese De Schimb
inapoi la firma 1870 vizite
Poza Despre noi
Foto

PRINCIPIILE NOASTREMulti ani de experienta

inca din anul 1962 de cand firma noastra a fabricat primul turn de racire din poliester armat cu fibra de sticla, principalul nostru obiectiv a fost sa obtinem cele mai inalte rezultate si cea mai buna calitate. Astfel, clientii nostri primesc cel mai bun produs, atat din punct de vedere calitativ cat si tehnologic.

Dezvoltare si testare.

Toate produsele noastre, noile modele si constructii speciale sunt elaborate de catre departamentul nostru tehnic. Se urmareste imbunatatirea puterii, consumului de energie electrica si nivelelor de zgomot. Toti acesti factori sunt atent studiati la testele efectuate inainte de a introduce modele noi in gama noastra de produce.

De lunga durata. Finisaj perfect.

Toate materialele turnurilor si, in special, carcasele din poliester, se remarca prin rezistenta si durata lunga de viata, chiar si in spatii nu atat de blande, existand turnuri care functioneaza de mai bine de 50 de ani fara deteriorarea materialelor. in acest sens, exista o mare diferenta intre carcasele din poliester armat cu fibra de sticla (inoxidabile) si cele fabricate din foi metalice (susceptibile de coroziune).

Nivelul ridicat de finisaj din fabrica evita probleme de adaptare si permite un montaj rapid la fata locului.

Modelul potrivit

Modelul potrivit se calculeaza pentru fiecare putere in parte din gama noastra standard care, data fiind varietatea sa, acopera chiar si cele mai exigente cerinte.

Datorita amprentei la sol, dispozitivele noastre, majoritatea patrate, sunt ideale pentru montarea in spatii mici.

Daca se doreste reglarea precisa a capacitatii de racire, dispozitivele noastre permit reglarea cu variatie de frecventa care imbunatateste procesul si eficienta energetica.

Daca se doreste gradarea puterii, procedura clasica este de a instala, pe baterie, tot atatea module cate trepte sunt necesare.

Culoarea albastra standard a turnurilor EWK se poate modifica, la cererea clientului, pentru a se adapta din punct de vedere estetic cu orice parte a cladirii.

Montaj la fata locului. Unitati mari.

Din cauza pre-asamblarii realizate in fabrica, se reduce foarte mult timpul de montare la fata locului. in plus, exista posibilitatea de a trimite un specialist pentru supravegherea instalarii si punerea in functiune.

Usor de intretinut si de pastrat

Toate echipamentele noastre sunt extrem de usor de curatat si de intretinut. Elementele interne ale echipamentelor se inlocuiesc usor si rapid. Proprietatile materialelor constructive permit curatirea si dezinfectarea in profunzime.

Departamentul Tehnic

Departamentul nostru tehnic poate furniza orice piesa de schimb in cel mai scurt timp si poate trimite un specialist care sa realizeze lucrarile de reparatie sau revizie, dupa caz.

Nivel redus de zgomot

Dispozitivele de racire EWK au, in general, un nivel redus de zgomot, datorita materialelor si design-ului. Totusi, emisiile de zgomot pot fi imbunatatite in anumite proiecte, cupland izolatoarele fonice.

in cazuri extreme, precum zone rezidentiale, spitale, etc., dispunem de echipamente cu un nivel foarte redus de zgomot, special concepute pentru aceste locatii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.