Ghidul Serviciilor
Ewk Bucuresti - Turnuri De Racire Si Piese De Schimb
inapoi la firma 1870 vizite
Poza Condensatoare evaporative
Foto

Imune la coroziune

Fiabile

Transmisie directa (fara curele si fulie)  

Consum redus de energie

Serpentina HCS (sistem de înaltã conductibilitate)

Principiu de functionare

Gazul de racire este recirculat prin serpentina. Simultan, apa din circuitul secundar este pulverizata peste aceste tuburi. In acelasi timp, ventilatorul induce un debit de aer printre aceleasi tuburi, evaporând o mica parte a apei. Evaporarea se realizeaza datorita caldurii transferate de la gazul din schimbatorul de caldura, ceea ce provoaca racirea si condensarea gazului.

Condensatoarele evaporative EWK se caracterizeaza prin performantele excelente ale serpentinei ]i prin carcasa durabila din poliester imun la coroziune.

Aceste condensatoare au un consum redus de energie datorita formei aerodinamice eficiente a carcasei superioare si fluxului de aer abundent. De asemenea, condensatoarele evaporative EWK sunt extrem de usor de intretinut.

In plus, condensatoarele evaporative EWK pot fi usor ridicate, decapate si regalvanizate in cazul unui mediu nefavorabil de lucru sau a unei duritati ridicate a apei.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.