Ghidul Serviciilor
Ewk Bucuresti - Turnuri De Racire Si Piese De Schimb
inapoi la firma 1870 vizite
Poza Racitor apa
Foto

Carcasă  fabricată din poliester ranforsat cu fibră de sticlă

Sistem complet automatizat de management al consumului de energie

Fără aerosoli

Costuri mai scăzute de întreţinere comparativ cu echipamentele traditionale răcite cu aer.

Consum redus de energie mulţumită aerului rece umidificat.  

Două moduri de funcţionare, pentru econimisirea energiei sau a apei.

Carcasă fabricată din poliester ranforsat cu fibră de sticlă, rezistentă la coroziune.

Motor-ventilator EC dotat cu convertizor de frecvenţă.

Nu necesită tratarea apei.

Fără aerosoli (picături în atmosferă, fără risc de legionella).

Principiu de funcţionare

Acest model proiectat pentru răcirea lichidelor garantează costuri minime de funcţionare datorită combinării celor două moduri de functionare: uscat şi umed. Functionarea în modul uscat se realizează când apa este răcită, în interiorul schimbătorului de căldură din cupru-aluminiu, direct cu aer la temperatura bulbului uscat iar în modul umed aerul este răcit cu ajutorul panourilor evaporative, aducand  aerul saturat la temperatura bulbului umed după care acesta va răci lichidul care circulă în interiorul schimbătorului de căldură.  Datorită faptului că în modul de funcţionare umed avem aer mai rece nu mai este necesar acelaşi volum de aer trecut prin schimbătorul de căldură pentru  a disipa aceeaşi căldură, consumul de energie fiind redus.

Panou de hârtie pentru evaporare

  • Eficienţă sporită de răcire a aerului datorită gradului ridicat de îmbibare cu apă.
  • Fabricat din celoloză îmbibată cu răşină fenolică pentru sporirea duratei de viaţă.
  • Pierderi foarte reduse de apă.
  • Uşor de înlocuit.
  • Ventilatoare EC cu consum redus de energie

    Mulţumită convertizorului de frecvenţă integrat ventilatoarele îşi pot schimba viteza de la 0 până la 100%, astfel,  datorită automatizării echipamentul va consuma în orice moment doar cât este necesar, economisind energie. Motoarele EC sunt cele mai eficiente de pe piaţă cu un procent de funcţionare de 90% faţă de 70% în cazul motoarelor standard AC.

    Sistem complet automatizat de management al energiei

    Mulţumită PLC-ului nostru programabil şi celor două moduri de funcţionare ale acestuia, de economisire a apei şi cel de economisire a energiei,  acest echipament este mult mai economic faţă de echipamentele standard răcite cu aer (dry-cooler).

    Modul “Power Saving” este special creat pentru acele procese industriale unde prioritar este consumul de energie si nu cel de apa.

    Odată cu creşterea temperaturii în decursul zilei şi motorul îşi va mări viteza pentru a putea disipa căldura necesară până la punctul în care, pentru a reduce consumul de energie, echipamentul va începe să umezească panourile de hârtie pentru ca aerul care intră în echipament să fie la o temperatură mai mică, facilitând astfel răcirea schimbătorului de căldură. Acest proces scade drastic consumul de energie.

    Consumul de apă este necesar doar în anotimpurile foarte călduroase; consumul anual de apa este aproape neglijabil.  În plus, în anotimpurile reci panourile de hârtie pot fi îndepărtate pentru a facilita circularea aerului, economisind astfel energie. Modul de funcţionare “Water Saving” este special creat pentru zonele unde apa se găseşte în cantităţi mici şi este foarte scumpă. EWK este, în prezent, singurul producător care oferă acest mod de funcţionare.

     

    Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
    Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
    Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.