Ghidul Serviciilor
Ewk Bucuresti - Turnuri De Racire Si Piese De Schimb
inapoi la firma 1870 vizite
Poza Turnuri racire circuit deschis
Foto

Carcasa compacta din poliester

Componente interne din plastic

Consum redus de energie  

Instalare usoara

Gama larga (de la 4 la 500 m3/h)

Componentele turnului:

Carcasa compacta fabricata din poliester armat cu fiba de sticla, cu suporti încorporati în poliester. Acest material este foarte rezistent la temperaturi extreme si la toti factorii de mediu agresivi.

Pachete de umplere din polipropilena sau PVC de tip laminar (fagure) ce pot fi usor înlocuite, foarte rezistente la temperaturi înalte (80 °C) si la actiunea tuturor tipurilor de ape poluate cu acizi si uleiuri. Pachetele de umplere pot fi cu canal ondulat sau încruci]at, atât în varianta cu material normal, cât si SANIPACKING (antilegionella).

Totodata, dispunem si de pachete de umplere SPLASHTUBE, special concepute pentru ape industriale foarte încarcate cu particule (fabrici de zahar, hârtie, metalurgie, etc).

Separatorul de picaturi din PVC/polipropilena este special conceput pentru a preveni pierderile de apa provocate de actiunea ventilatorului, având o eficienta de 0,002%, conform celor mai exigente standarde UE.

Sistemul de distributie a apei este compus din una sau mai multe conducte din polipropilena, cu duze din ABS pentru pulverizarea apei si deschideri suficient de mari pentru a evita înfundarea provocata de acumularea sedimentelor.

Ventilatoarele axiale sunt fabricate din aluminiu sau poliester armat cu fibra de sticla. Au un nivel redus de zgomot si sunt echilibrate static si dinamic.

Palele elicei sunt dublu ranforsate cu scopul de a evita eroziunea provocata de coliziunea cu picaturile, iar unghiul lor de atac este usor de modificat in stare de oprire.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.