Ghidul Serviciilor
Ewk Bucuresti - Turnuri De Racire Si Piese De Schimb
inapoi la firma 1870 vizite
Poza Turnuri racire modulare
Foto

Concept modular

Imune la coroziune

Aplicatii industriale  

Instalare usoara

Capacitate ridicatã (500 - 10.000 m3/h)

Componentele turnului:

Ventilatorul axial este montat în partea superioara turnului si este actionat de un motor cu reductor.

Conductele de distributie sunt fabricate din polipropilena.

Apa este pulverizata uniform pe pachetele de umplere ale turnului de racire prin intermediul mai multor duze din ABS. Infundarea duzelor este aproape imposibila datorita dimensiunii deschiderilor acestora.

Umplutura este formata din blocuri structurate de PP/PVC sudate, foarte rezistente la caldura, în varianta normala si SANIPACKING. Dispunem de pachete de umplere SPLASHTUBE, special concepute pentru ape industriale incarcate cu particule (fabrici de zahar, hartie, metalurgie, etc).

Separatorul de picaturi este fabricat din panouri de PP/PVC. Este foarte eficient si previne pierderea de apa provocata de actiunea ventilatorului.

Structura turnului este fabricata din profile de otel galvanizat sau inox, placata cu poliester armat cu fibra de stica` si dotata cu ferestre prevazute cu separatoare ce impiedica pierderile de apa prin stropire.

La cerere, bazinul de colectare a apei poate fi realizat din poliester armat cu fibra de sticla.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.