Ghidul Serviciilor
Exclusiv Catering, Evenimente - Cluj-Napoca
inapoi la firma 1385 vizite
Poza Catering pentru evenimente, in orice loc
Foto

Suntem pregatiti sa fim alaturi de tine la cele mai importante momente din viata ta: aniversari, botezuri, banchete, majorate, onomastici, petreceri tematice sau orice alt eveniment pe care ti-l doresti sau imaginezi. Localizarea centrala, cele doua sali spatioase, servirea prompta, calitatea si gustul mâncarii, sunt doar câteva atribute care ne recomanda.

 De asemenea:

Toate acestea, însotite de o reala si eficienta comunicare cu clientul, fac din Exclusiv Catering & Events organizatorul perfect al evenimentului tau.

 

Catering pentru evenimente, în orice locatie. 

Fie ca alegeti sa sarbatoriti un eveniment deosebit într-una din locatiile noastre sau va gânditi la un party departe de agitatia orasului, va punem la dispozitie tot ce aveti nevoie pentru o petrecere reusita. În plus, va asiguram de aceeasi calitate impecabila a serviciilor, indiferent de locatie.

Serviciul de catering pentru evenimente a fost gândit cu multi ani în urma, fiind practic baza business-ului Exclusiv Catering si a fost dezvoltat de-a lungul anilor, din dorinta de adaptabilitate la cerintele clientilor si de a raspunde celor mai diverse solicitari ale acestora. Punând pasiune în tot ceea ce facem, am ramas în permanenta conectati la cele mai noi tendinte.

Raspundem în cel mai scurt timp, asigurând desfasurarea unui eveniment de exceptie, pentru a crea cea mai buna impresie atât clientilor nostri, cât si invitatilor acestora.

Serviciul de catering include transportul si servirea preparatelor în orice locatie solicitata.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.