Ghidul Serviciilor
Exclusiv Catering, Evenimente - Cluj-Napoca
inapoi la firma 1380 vizite
Poza Catering pentru pesonalul sanitar
Foto

Un nou serviciu si-a facut loc în familia Exclusiv Catering&Events. Acum putem sa punem la dispozitie serviciul de preparare si livrare al hranei, atât pentru pacienti, cât si pentru personalul din spitale si clinici.

Zi de zi, în colaborare cu partenerii nostri pregatim meniuri speciale, sanatoase si echilibrate (mic dejun, prânz si cina), tinând cont de indicatiile primite, nevoile fiecarui pacient si respectând cu strictete, regimul medical impus de anumite afectiuni.

Meniurile sunt usoare si echilibrate, produsele sunt proaspete si sunt pastrate în conditii de igiena cu respectarea tuturor normelor în vigoare.

Ingredientele sunt întotdeauna proaspete, iar pentru a condimenta preparatele folosim doar ierburi aromate si arome naturale. Nu folosim baze de mâncaruri, conservanti sau arome artificiale.

Dispunem de un sistem de servire al mesei, care, în momentul de fata, este cel mai modern, similar cu cel al spitalelor din Uniunea Europeana.

Este vorba despre o tava speciala, prin care ne asiguram nu numai ca hrana ajunge la fiecare pacient la calitate buna, portionata, ci si în siguranta deplina din punct de vedere alimentar.

Tava, compacta si izoterma, este compusa din 2 parti/ doua tavi izoterme, cu 5 compartimente speciale pentru fiecare preparat.

Dupa folosire tavile sunt spalate într-o masina performanta care si dezinfecteaza tavile dupa folosire.

Masa servita este calda, prin acest sistem se elimina pierderea temperaturii în timplul transportului si a manipularii.

Se poate opta si pentru livrarea preparatelor în caserole de unica folosinta, închise ermetic prin termosudare.

Stim cât de importanta este masa pentru fiecare, astfel ca preparatele sunt livrate la ora fixa, în locatia solicitata.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.