Ghidul Serviciilor
Exclusiv Catering, Evenimente - Cluj-Napoca
inapoi la firma 1380 vizite
Poza Logistica evenimente
Foto
Foto

Când vorbim de evenimente business, dar nu numai, logistica necesara pentru realizarea acestora constituie un aspect extrem de important. O spunem cu toata responsabilitatea ca Exclusiv Catering & Events detine cea mai importanta, completa si solida baza logistica din Transilvania.

Fie ca este vorba despre o petrecere privata, un team-building sau un training, un cocktail sau o aniversare, logistica angrenata în eveniment face de multe ori diferenta. Echipa noastra tânara si dinamica lucreaza pentru a planifica, organiza si coordona, astfel încât fiecare eveniment sa fie unul reusit.

Va oferim:

– decorarea bufetului si a locatiei– set up – farfurii, tacâmuri, pahare, vesela, servetele, etc.– mese, fete de masa, scaune, decor– recipienti izotermici, masini frigorifice– personal calificat (manager de eveniment, bucatari, ospatari)– ibize, corturi si tot necesarul pentru evenimente în aer liber,

precum si:

– aranjamente florale– foto, video, muzica, DJ, momente artistice– proiectii multimedia, artificii.

În ceea ce priveste locatia evenimentului, aveti posibilitatea de a opta pentru una dintre locatiile noastre , oferite gratuit sau orice alta locatie indoor sau outdoor, proprie dvs. sau închiriata. Calitatea serviciilor pe care noi le oferim este aceeasi indiferent de locatia în care se desfasoara evenimentul.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.