Ghidul Serviciilor
Exclusive Print
inapoi la firma 903 vizite
Poza Casete luminoase
Foto

Oferind o gama diversa de servicii, Exclusiveprint ofera posibilitatea clientilor nostri de a alege dintre mai multe servicii de promovare. Cele mai solicitate servicii sunt cele de printuri outdoor si indoor. In publicitatea outdoor se folosesc destul de des casetele luminoase. Acestea se bazeaza pe autocolantul color, mat, translucid, care poate crea un efect vizual putermic si atractiv daca se aplica pe suprafata placii de plexiglass, permitand luminii sa se difuzeze spre exterior.

De asemenea, o caracteristica foarte importanta pentru casetele luimnoase este durabilitatea autocolantului, rezistenta acestuia la variatii de temperatura, umezeala sau la raze puternice de lumina.

Serviciile complete pe aceasta arie oferite de ExclusivePrint sunt :

Beneficiile obtinute de clientii nostri in urma achizitionarii de casete luminoase sunt diverse :

La aceste avantaje oferite de ExclusivePrint contribuie atat materialele folosite pentru acest serviciu, cat si modelele si dimensiunile autocolantului.

Exclusiveprint asigura servicii de cea mai buna calitate, fiind intr-o permanenta legatura cu tendintele pietei. Manifestam o preocupare ridicata pentru publicul nostru in ceea ce priveste nevoile sau preferintele acestuia si dorim sa dispuna de cat mai multe beneficii oferite de serviciile noastre.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.