Ghidul Serviciilor
Agentia De Turism Eximtur
inapoi la firma 2772 vizite
Poza Oferte Destinatii de lux fara transport
Foto

Hotel The Oberoi, Bali

Resortul este amplasat direct pe plaja Seminyak intr-o gradina tropicala cu o suprafata de 6 hectare, la aproxtimativ 9 km de aeroportul Denpasar.

Informatii si dotari hotelDotari generale: Resortul este contruit in stil traditional si pune la dispozitia turistilor cafenea pe plaja, restaurant cu specialitati indoneziene, asiatice si europene, bar, piscina, biblioteca, magazin, centru de afaceri. Dotari camere: Camerele sunt dotate cu o baie luxoasa, cu cada de marmura si dus separat, gradina privata, dresing, uscator de par, halate de baie, telefon, Tv, DVD player, acces la internet, seif, minibar, aparat de cafea/ceai, aer conditionat, terasa privata. Lanai Garden View(aprox 55-60 mp): amplasare spre gardina. Lanai Ocean View(aprox 55-60 mp): amplasare spre mare. Luxury Vila Garden View(aprox 200 mp): gradina privata si pavilion pentru servirea micului dejun si a cinelor private. Luxury Vila Ocean View(aprox 200-250 mp) amplasata aproape de plaja. Luxury Garden View Vila cu piscina(350-600 mp): aceleasi dotari ca si Luxury Vila Garden View, piscina privata (10x6m). Luxury Ocean View Villa cu piscina(200-400mp): aceleasi dotari ca si Luxury Garden View Vila cu piscina, amplasare spre mare. Servicii si facilitatiFitness/Wellness/Sport: Spa. Contra cost: tratamente de infrumusetare, aroma terapie, masaj. Sport: sala de fitness, tenis. Contra cost: scufundari, pescuit, rafting, surf, snorkeling.

de la 164 EUR/persoana/noapte/loc in camera dubla cu mic dejun

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.