Ghidul Serviciilor
Agentia De Turism Eximtur
inapoi la firma 2772 vizite
Poza Oferte Destinatii exotice fără transport
Foto

MalaMala Game Reserve Camps

MalaMala Game Reserve Camps se afla in partea de est a Sabi Sand Game Reserve in apropierea parcului Nationa Kruger.  Complexul se afla in una dintre cele mai mari rezervarii de vanat din tara.

Informatii si dotari hotelDotari generale: Complexul este imparti in 3 regiuni Mala Mala Camp, Sable Camp, Rattray's care pun la dispozitia turistilor spatiu pentru servirea mesei, bar, crama, terasa Dotari camere: Mala Mala Camp: camerele sunt amplasate in partea de nord a complexului si sunt dotate cu baie cu dus, uscator de par, telefon, aparat de cafea/ceai, minibar, seif, aer conditionat, terasa. Camera Luxury(aprox 50 mp); Luxury Suite(aprox 85 mp) living/dormitor. Sable Camp: este situata la sud de Mala Mala Camp si ofera o imagine panoramica asupra raului. Camerele sunt dotate cu baie, uscator de par, living/dormitor, telefon, aparata de cafea/ceai, minibar, aer conditiona, terasa. Rattay's: (aprox 128 mp) baie, uscator de par, telefon, Tv, acces la internet, aparat de ceafea/ceai, minibar, seif, terasa cu dus exterior, gradina cu piscina. Servicii si facilitatiServicii masa: Pensiune completa.Fitness/Wellness/Sport: Piscina, sala de fitness, masaj (contra cost).

de la 522 EUR/persoana/noapte/loc in camera dubla cu pensiune completa

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.