Ghidul Serviciilor
Expert Mind - Infiintari Firme, Servicii Contabile Si Juridice, Bucuresti
inapoi la firma 209 vizite
Poza Servicii financiare
Foto

Serviciul de audit financiar este esential pentru a sti unde se afla afacerea ta la momentul actual si unde se indreapta sau se poate indrepta. Claritatea in business este extrem de importanta si este cea care sta la baza evolutiei unei companii. 

Auditul financiar consta in analiza riguroasa a situatiilor financiare a unei companii pe baza unor elemente solide. Mai mult decat cifre, grafice si rapoarte, auditul financiar presupune intrevederea riscurilor la care bussines-ul tau este supus, precum si oferirea de solutii performante pentru decizii profitabile.

EXPERT MIND, companie cu peste 10 de ani experienta, iti ofera servicii de audit financiar respectand standardele internationale (ISA).

In vederea exprimarii unei opinii obiective si independente asupra situatiei financiare anuale, auditorul este obligat sa respecte toate conditiile prevazute de lege.

Auditorul livreaza, la sfarsitul auditului, o serie de documente ce reprezinta opinia sa responsabila:

Serviciile noastre de audit financiar statutar si audit intern sunt prestate dupa reguli prestabilite, cuprinse in standarde sau norme legale sau profesionale, care devin criterii de calitate.

Activitatea propriu-zisa de audit presupune:

 

Criteriile pe care o societate le indeplineste la incheierea exercitiului financiar deermina daca aceasta este sau nu obligata sa efectueze un audit financiar conform legislatiei in vigoare.

Astfel, este necesar sa efectuati un audit daca va incadrati, la incheierea exercitiului financiar, in doua din urmatoarele criterii:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.