Ghidul Serviciilor
Explozia Serv, Demolari,asanari Pirotenice,focuri De Artificii - Botosani
inapoi la firma 1762 vizite
Poza Tarife focuri de artificii
Foto

Preturile pentru artificii sunt negociabile si variaza in functie de calitatea ceruta.

Spre exemplu, un foc de artificii bogat, alcatuit din obiecte din clasele 3 si 4 si imbogatit cu baterii de mici calibru asigura un cer plin, cu explozii pe nivele diferite - inclusiv la nivel foarte inalt.  Toate obiectele se comanda electric de la panoul de comanda profesional si absolut totul se poate convenii inainte: se poate armoniza jocul cu o piesa muzicala anume, se pot �scrie� pirotehnic literele sarbatoritilor  alaturi de simboluri diferite, etc. Putem deasemenea sa executam momente de interior pentru nunti, botezuri sau alte evenimente.

Un foc deosebit calitativ costa in jur de 300-400 lei/min, unul frumos costa in jurul a 200 lei/min iar un foc modest se poate face si cu 100 lei/min. Comanda minima pentru care executam focuri de artificii este de 2000 lei.

Mentionam ca la cerere, focul poate fi cu adevarat unic, neexistand limitari si putand discuta cu beneficiarul orice variante de imbogatire a lui. Imaginatia e singura limitare, din punct de vedere pirotehnic se poate face orice.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.