Ghidul Serviciilor
Extruplast - Producator Profile Pvc Pentru Ferestre Si Usi, Ulmeni / Maramures
inapoi la firma 764 vizite
Poza Asistenta tehnica specializata
Foto

Peste 1.500 de solutii tehnice

Asistenta tehnica personalizata. Fiecare proiect si nevoie individuala a partenerilor nostri, a clientilor lor, a arhitectilor sau dezvoltatorilor care ne recomanda sistemele de profile, necesita solutii tehnice de calitate superioara.

Pornind de la aceasta convingere, Extruplast a dezvoltat o gama variata de peste 1.500 de solutii tehnice si ofera asistenta tehnica specializata în productie, de la dimensionarea atelierelor de tâmplarie, achizitionarea si configurarea echipamentelor, pâna la consultanta tehnica pe orice problema de executie si montaj sisteme de ferestre si usi cu profile Extruplast.

Considerând cerintele tot mai pretentioase ale beneficiarilor si necesitatea partenerilor nostri de a satisface cu succes aceste solicitari, Extruplast asigura instruire atât pentru structurile complexe de ferestre si usi, cât si training-uri, evaluari si suport în teren pentru executia lucrarilor speciale.

Beneficii client

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.