Ghidul Serviciilor
Extruplast - Producator Profile Pvc Pentru Ferestre Si Usi, Ulmeni / Maramures
inapoi la firma 764 vizite
Poza Gama completa de accesorii
Foto
Foto

Extruplast furnizeaza gama completa de solutii necesare pentru realizarea ferestrelor si usilor din PVC.

Extruplast vine în întimpinarea partenerilor sai si le pune la dispozitie o gama larga de accesorii aferente elementelor de tâmplarie PVC, constând în glafuri de exterior si pervaze pentru interior, plase de protectie împotriva insectelor si profilele necesare pentru constructia acestora, armaturi, garnituri si diverse elemente de montaj.

GLAFURI DE EXTERIOR

Glafurile de exterior sunt fabricate din aluminiu cu o grosime de 1.5 mm, cu o lungime maxima de 6.000 mm si latimi de 150, 200, 250, 300, 350 si 400 mm. Vopsirea în câmp electrostatic ofera o protectie suplimentara împotriva factorilor climatici. Rolul principal al glafurilor exterioare este de protectie a ferestrei la inflitratiile de apa.

PERVAZE DE INTERIOR

Pervazele de interior sunt fabricate din PVC cu o grosime de 20 mm, cu o lungime maxima de 6.000 mm si latimi de 150, 200, 250, 300, 350 si 400 mm. Montate la interior ofera o nota eleganta si uniforma ferestrelor, fiind posibila înfolierea în peste 42 de culori si texturi LG Hausys sau vopsirea în peste 150 de culori RAL. Pe lânga rolul decorativ, pervazele previn infiltratiile de apa sau de murdarie la baza ferestrei.Avantajele pervazelor Extruplast:

 

PLASE DE PROTECTIE ÎMPOTRIVA INSECTELOR

Plasele pentru insecte pot fi cu rulou vertical sau orizontal, cu balamale, îngropate sau fixe. Usile de terasa pot fi dotate cu plase tip usa cu 2-3-4 canate, plase culisante, plase armonice (Plisse) sau plase cu tesatura metalica.

ARMATURI GARNITURI EPDM

Armaturile din otel zincat, disponibile în diverse grosimi si sectiuni, ofera rezistenta si stabilitate mecanica confectiilor din tâmplarie PVC. Sistemele de profile Extruplast au fost dezvoltate astfel încât numarul de armaturi necesare este unul redus, acelasi tip de armatura potrivindu-se atât la sistemele de profile Lumen 60, cât si la Lux 70.

GARNITURI EPDM 

Garniturile EPDM sunt proiectate pentru o mai buna etanseizare, sporind rezistenta la conditiile atmosferice, îsi pastreaza elasticitate la temperaturi extreme între -50 si +120 grade Celsius si prezinta rezistenta crescuta la îmbatrinire si la diverse substante chimice corozive.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.