Ghidul Serviciilor
Extruplast - Producator Profile Pvc Pentru Ferestre Si Usi, Ulmeni / Maramures
inapoi la firma 812 vizite
Poza Profile Arkitek 70
Foto

Arkitek 70 – performanta si libertate arhitecturala într-o uniune perfecta

Cu o rigiditate excelenta obtinuta prin utilizarea unui profil multicameral cu design avansat, combinat cu adâncimea de constructie de 70 mm, Arkitekt 70 permite realizarea unor deschideri arhitecturale generoase si elegante, de pâna la 8 m, fara ca acest lucru sa însemne totodata si pierderi de energie. Adâncimea mare de constructie, cele cinci camere ale profilului de toc si cercevea si doua planuri de etansare sunt garantii ale unei izolari termice excelente, capabila sa satisfaca chiar si cele mai ridicate pretentii.

Performante de vârf si durata îndelungata de viata

Echipate cu geamuri termopan în triplu strat, ferestrele realizate cu sistemul de profile Arkitek 70 asigura un coeficient de transfer termic performant, de pâna la 1,01 W/mK, recomandate pentru case cu consum redus de energie. Totodata, rigiditatea structurala a profilelor Arkitek 70 si camera de armare supradimensionata asigura stabilitate mecanica si buna functionare pe termen îndelungat a ferestrelor.

Deschideri arhitecturale generoase

Prezenta unei terase cu suprafete vitrate generoase transforma complet experienta unui camin, deschizând larg spatiul acestuia spre natura înconjuratoare într-o zi plina de soare sau, dimpotriva, asigurându-va o oaza de liniste, intimitate si relaxare atunci când doriti acest lucru. În plus, cu Arkitek 70, toate acestea sunt disponibile fara ca ele sa însemne un cost termic suplimentar pentru dumneavoastra.

Avantaje si beneficii

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.