Ghidul Serviciilor
Extruplast - Producator Profile Pvc Pentru Ferestre Si Usi, Ulmeni / Maramures
inapoi la firma 764 vizite
Poza Profile PVC ecologice
Foto

Extruplast foloseste în procesul de productie energie regenerabila captata cu ajutorul panourilor solare instalate pe halele de productie, luând în calcul în viitorul apropiat si instalarea unor surse surse de generare a energiei hidroelectrice.

Profile produse cu energie verde

Extruplast foloseste, pentru realizarea profilelor PVC, energie electrica produsa intern prin intermediul unui sistem de panouri fotovoltaice. Sistemul fotovoltaic de producere a energiei asigura, în timpul verii, 20% din necesarul total de energie.

Dezvoltare durabila prin grija fata de mediul înconjurator

Extruplast realizeaza profile 100% ecologice si reciclabile, utilizând aditivi ecologici de ultima generatie pe baza de calciu-zinc, fara plumb si staniu – compusi toxici pentru organismul uman si mediul înconjurator.

Avantaje ecologice fata de alte materiale

Reciclarea materiei prime îmbunatateste semnificativ bilantul ecologic al ferestrelor din PVC si aduce avantaje ecologice comparativ cu alte materiale. Avantajul major este protectia padurilor, una dintre cele mai importante resurse naturale ale tarii noastre. Prin cresterea utilizarii PVC-ului scade utilizarea lemnului, PVC-ul poate fi reciclat sau transformat prin ardere în energie, pe când sfârsitul celor mai multe ferestre din lemn este arderea ca deseuri.

Avantajele producerii si folosirii profilelor PVC ecologice

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.