Ghidul Serviciilor
Extruplast - Producator Profile Pvc Pentru Ferestre Si Usi, Ulmeni / Maramures
inapoi la firma 764 vizite
Poza Profile Spektra 60
Foto

Vizibilitate maxima si aspect placut pentru ferestre de dimensiuni mici. Cu o adâncime constructiva de 60 mm si un design drept, suplu, usor de întretinut, ferestrele din profil Spektra 60 cu 4 camere permit patrunderea luminii naturale în interiorul locuintei în cantitati mai mari comparativ cu alte profile. Cu Spektra 60 – chiar si în cazul ferestrelor de dimensiuni mici – nevoia de iluminare artificiala în timpul zilei este redusa iar nivelul de protectie ramâne ridicat.

 

 

Calitatea înalta si bugetul redus fac casa buna cu profilul Spektra 60

Cu un coeficient de izolare termica profil de pâna la 1,5 W/m2K, ce permite o economie de energie cu pâna la 74% mai mare fata de ferestrele clasice din lemn cu sticla simpla, profilul Spektra 60 este dovada ca un buget redus la achizitia ferestrelor si usilor nu înseamna rabat la calitate.

Sistem polivalent cu aplicatii multiple pentru orice situatie

Pretabil pentru proiecte noi sau reabilitari de apartamente si cladiri - spatii comerciale, cladiri rezidentiale, birouri, institutii publice, scoli, spitale, etc., Spektra 60 permite constructia unei game largi de ferestre si usi si asigura totodata cea mai economica izolare termica în conditii climatice dificile.

 

 

Avantaje si beneficii

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.