Ghidul Serviciilor
Extruplast - Producator Profile Pvc Pentru Ferestre Si Usi, Ulmeni / Maramures
inapoi la firma 764 vizite
Poza Profile Spektra 70
Foto

Sistemul Spektra 70: cel mai bun raport performante energetice – pret

Economii semnificative de cost si optimizarea procesului de productie. Seria de profile Extruplast Spektra 70 cu o adâncime constructiva de 70 mm, design aspectuos si o structura cu 6 camere vine ca o completare a seriei Spektra 60 oferind atât un transfer termic si o izolare fonica superioara, cât si o rigiditate crescuta, datorata celor doua camere suplimentare ce intra în structura profilului. Actiunea concertata a acestor factori garanteaza performante de izolare peste standard si o stabilitate mecanica crescuta, cu un cost de implementare optim.

Interconectabilitate perfecta: Spektra 60 si Spektra 70

Din punct de vedere al polivalentei, sistemul de profile Extruplast Spektra 70 nu are concurenta, fiind pe deplin integrat cu sistemul Spektra 60, profilele de armare, montantul pentru rame si cercevele, baghetele si bacurile de sudura fiind comune pentru ambele sisteme. Acest avantaj permite optimizarea stocurilor si cresterea randamentului utilajelor de productie, fara a fi necesara achizitionarea de masini separate pentru fiecare tip de profil.

Avantaje si beneficii

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.