Ghidul Serviciilor
Extruplast - Producator Profile Pvc Pentru Ferestre Si Usi, Ulmeni / Maramures
inapoi la firma 764 vizite
Poza Termopane calitate certificata
Foto

Calitate certificata de la granulala produsul finit

 

Cu Extruplast beneficiati de un produs de top la nivel European. Grosimea peretilor exteriori de 3,00 mm (±0,2 mm) respecta cu strictete cele mai riguroase criterii specifice standardului european EN 12608 pentru profile de usi si ferestre din clasa superioara de calitate, clasa A.  De asemenea profilele au fost certificate pentru conformitate de catre INCERC - Institutul National de Cercetare-Dezvoltare în Constructii si Economia Constructiilor.

 

Certificare Europeana

Toate materialele folosite în fabricarea profilelor PVC Extruplast sunt de calitate superioara, agrementate si agreate în Uniunea Europeana. Profilele Extruplast cu marcaj CE, de clasa A, nu degaja noxe, nu contin elemente radioactive, substante potential cancerigene, deseuri toxice sau alte substante daunatoare sanatatii oamenilor sau integritatii mediului înconjurator.

Certificare ISO 9001

Toate procesele interne Extruplast ce privesc etapele de productie, activitatile de logistica sau administrative sunt certificate din perspectiva managementului calitatii în conformitate cu standardul international DIN ISO 9001:2008.

Certificare INCERC

Calitatea profilelor Extruplast este certificata de INCERC pentru urmatorii parametrii:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.