Ghidul Serviciilor
Extruplast - Producator Profile Pvc Pentru Ferestre Si Usi, Ulmeni / Maramures
inapoi la firma 764 vizite
Poza Termopane germane
Foto

Tehnologie germana de ultima generatie

Productia de profile este asigurata de cea mai noua tehnologie de utilaje si echipamente furnizate de Greiner Extrusiontehnik Austria si Krauss Maffei Germania, lideri mondiali în fabricarea de extrudere, sisteme, subsisteme de extrudare, a liniilor si echipamentelor auxiliare.

Expertiza internationala. Plus experienta de a produce 37 milioane metri liniari de profile în ultimii 16 ani

Linia de productie Extruplast a fost implementata de catre specialisti germani si austrieci de renume, cu materiale si utilaje de ultima generatie, sub controlul de calitate si performanta al Institutului Greiner Group. Personalul fabricii Extruplast detine un înalt nivel de specializare, experienta dobândita atât prin instruire în fabricile firmei Greiner Extrusiontechnik, cât si prin cei peste 37 milioane de metri liniari de profile realizati în ultimii 16 ani.

 

 

Greiner Extrusiontechnik detine fabrici în Austria, Franta, SUA si China si este renumita pe piata mondiala de fabricare a sistemelor si subsistemelor de extrudare, a liniilor si echipamentelor auxiliare.

www.greiner-extrusion.com  

Krauss Maffei Germania este unul dintre cei mai mari producatori la nivel global de sisteme de extrudare profile PVC.

www.kraussmaffei.com  

 

 

Calitatea începe cu materii prime de calitate

Nivelul ridicat de performanta a utilajelor de extrudare, materia prima de la cei mai buni si apreciati furnizori, lideri în domeniul lor de activitate: PVC – INEOS (Germania), Anwil (Polonia), Borsodchem (Ungaria); protector UV – DuPont (S.U.A.), Sachtleben (Finlanda/Germania), Kronoss (Germania); stabilizatori – Baerlocher (Germania), Chemson (Elvetia) si controlul permanent al calitatii garanteaza parametrii de înalta calitate ai produsului finit obtinut.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.