Ghidul Serviciilor
Exvid
inapoi la firma 2055 vizite
Poza Produse pentru slabit
Pret: 200 RON
Foto

Adipex este un medicament utilizat pentru tratarea obezitatii la pacientii care nu pot lupta impotriva  poftei de mancare. Adipex nu va fi eficient decât daca se combina cu un nou stil de viata (o alimentatie sanatoasa si echilibrata combinata cu un program de exercitii fizice).O supradoza de Adipex poate provoca efecte negative asupra sanatatii. Asigurati-va ca cautati ajutor medical de urgenta în cazul în care ati depasit doza, si a dezvoltat oricare din urmatoarele simptome: convulsii, varsaturi, respiratie rapida, confuzie, greata, dureri de stomac, diaree, tremor, confuzie. Asigurati-va ca nu începeti sa luati orice alte medicamente, fara consultarea în prealabil a medicului.Urmatoarele medicamente,trebuie sa fie raportate medicului dumneavoastra înainte de a le combine cu Adipex: (doxepin, amoxapine, imipramina, fluvoxamina, desipramina, protriptilina, citalopram, paroxetina, trimipramine, escitalopram, sertralina, amitriptilina, orale sau insulina medicamente diabet, clomipramina, exemplu nortriptilina , fluoxetina, ridicate si medicamente tensiunii arteriale ).Cura de slabire cu Adipex trebuie sa fie pe termen scurt.Aproximativ o luna de zile pauza intre cure.Daca este luat in doza recomandata,si aceasta nu se depaseste nu exista nici un pericol sau efect secundar.Statutul legalNu luati Adipex, împreuna cu alte medicamente dieta care nu sunt naturale.Aceasta poate provoca reactii adverse.Înainte de a lua medicamentul informati medicul dumneavoastra daca sunteti alergic,la orice medicamente sau daca aveti: tulburari de anxietate; arteriosclerozei (rigidizarea arterelor), diabet zaharat, boli de inima sau hipertensiune arteriala, glaucom, daca aveti antecedente de droguri.

          1 Comprimat Adipex pe zi,dimineata inainte de micul dejunSc. Exivd SRL Nu isi asuma responsabilitatea,pentru supradozarea acestui produs.Daca mariti doza o faceti,pe propria raspundere.Sc. Exvid SRL Nu poate fi invinovatita,de orice efecte negative sau secundare,daca produsul nu a fost luat asa cum este prezentatin magazin si pe eticheta.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.