Ghidul Serviciilor
Fabrica De Case Verzi - Case Pe Structura Metalica, Cluj
inapoi la firma 2078 vizite
Poza Fundatii
Foto

Avand in vedere importanta deosebita a fundatiilor incercam sa redam aici principiile generale relevante avute in vedere la proiectarea si executia lor. Preferam sa executam fundatiile corect din start, nu muncim mai mult decat este nevoie.

In primul rand tinem seama de terenul de fundare. In functie de conditiile de pe teren proiectam toate caracteristicile principale ale fundatiei. Adancimea fundatiei este data de adancimea la care gasim terenul bun de fundare. Latimea fundatiei este data in principal de rezistenta la compresiune a terenului. Deoarece continutul chimic al pamantului in care incastram fundatia joaca un rol important, decidem pe baza acestui continut tipul de beton pe care il folosim.

Folosind boltarii din beton prefabricat in locul vechilor cofraje din lemn asiguram un montaj exact, curat si fara curburi sau inclinatii ale peretiilor fundatiei.

Nu facem risipa de material. In momentul in care venim pe santier stim exact ce avem de facut. Inginerii nostri calculeaza dinainte cate si ce fel de materiale sunt necesare.

Ne gandim de la inceput la izolarea termica a fundatiei si prevedem termoizolatie pe toata suprafata constructiei astfel incat factura de incalzire sa fie totdeauna mica.

Experienta acumulata cu fiecare proiect garanteaza calitatea si durabilitatea fundatiilor noastre! Calitatea este premium !

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.