Ghidul Serviciilor
G.s. Universal Clean Services - Curatenie Profesionala Bucuresti Si Ilfov
inapoi la firma 373 vizite
Poza Curatenie de intretinere
Foto

Acasa sau la birou, cu totii ne dorim sa traim intr-un mediu, curat, sanatos si primitor. Dar sa fim seriosi, de cate ori ti s-a intamplat sa ajungi acasa dupa o zi de munca si sa nu ai chef sa te apuci de curatenie, desi esti constienta ca la un moment dat nu mai poti amana aceasta situatie.

Daca locuiesti in Bucuresti, sau in imprejurimi, unde traficul de masini este foarte mare si unde se construieste la nesfarsit, fara sa se respecte niste norme elementare de poluare, iar praful este peste tot, intretinerea curateniei devine deja o munca perpetua.

Daca sunteti o persoana ocupata, iar timpul dumneavoastra este foarte limitat, noi va putem scoate din acest impas. Puteti sa va petreceti putinul timp liber intr-un mod mult mai placut, lasandu-ne pe noi sa ne ocupam de curatenia casei dumneavoastra. Va asteptam sa ne contactati cu incredere si nu veti fi dezamagiti.

Daca ne referim la curatenia de intretinere in sediile de birouri, sau societati comerciale cu diferite activitati, nevoia de curatenie nu mai poate fi discutata.

Noi va putem fi parteneri de incredere si puteti lasa acest domeniu al curateniei in grija noastra. Curatenia de intretinere poate fi efectuata zilnic, bisaptamanal sau saptamanal, in functie de necesitatile dumneavoastra.

Curatenia de intretinere, prevede urmatoarele operatii:

Puteti apela cu incredere la serviciile noastre, iar dupa o evaluare a locatiei si o discutie in prealabil, putem stabili impreuna un abonament de curatenie de intretinere, potrivit nevoilor dumneavoastra.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.