Ghidul Serviciilor
G.s. Universal Clean Services - Curatenie Profesionala Bucuresti Si Ilfov
inapoi la firma 373 vizite
Poza Spalare si curatare tapiterie auto
Foto

Pentru ca traim intr-un oras aglomerat cum este Bucurestiul, cu multe masini si strazi si sosele foarte inguste, foarte multi dintre noi, petrecem in masina, o buna parte din timpul unei zile. Avand in vedere acest aspect, putem spune ca masina devine pentru noi o a doua casa. Ne surprindem deseori, ca ne bem cafeaua, sau mancam un sandwich in drum spre serviciu.

Tocmai din acest motiv, trebuie sa aveti grija ca spatiul din masina sa fie unul curat si primitor. Daca se intampla ca tapiteria masinii sa fie patata cu sosuri, sucuri, sau cafea, este bine sa luati masuri cat mai repede pentru indepartarea petelor, pentru ca cu cat lasati timpul sa treaca, cu atat scad sansele de a scapa complet de ele. Pentru a pastra un aer curat in masina trebuie sa aveti grija sa aspirati tapiteria din interiorul masinii dumneavoastra macar o data pe luna. Chiar si in cazul unei intretineri prin aspirare , tapiteria masinii se murdareste si este nevoie sa fie curatata prin spalare. Solutiile pentru spalarea tapiteriei folosite de G.S. Universal Clean Services, sunt solutii profesionale, care au rolul bine definit pentru curatarea interiorului masinii dumneavoastra.

Spalarea tapiteriei auto, presupune cateva etape peste care nu putem sari:

  • Aspirarea in profunzime a tapiteriei (scaune, canapea, plafon), pentru indepartarea murdariei si a prafului;
  • Spalarea cu solutii profesionale si detasanti de pete a suprafetelor.
  • Semiuscarea suprafetelor cu un dispozitiv special pentru a ajuta ca uscarea tapiteriei sa aibe loc intr-un timp cat mai scurt.
  • Prin spalarea tapiteriei din interiorul masinii dumneavoastra,reimprospatati aerul si redati un aspect curat masinii dumneavoastra.

    Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
    Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
    Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.