Ghidul Serviciilor
Gama Art Design - Mobila La Comanda Bucuresti, Ilfov
inapoi la firma 81 vizite
Poza Montaj mobila
Foto

Echipa noastra este experimentata in domeniul asamblariii mobilei si va vine in ajutor si de data aceasta in situatiile des intalnite cand va achizitionati o mobila si intampinati probleme in asamblarea acesteia.

Experienta anilor anteriori in operatiunile de montaj mobila ne ofera certitudinea ca noi reprezentam solutia ideala pentru dvs !

Fie ca vorbim de asamblare mobila, demontare/montare mobila, decupare blat, prindere in perete , reparatii mobila, sau orice alte operatiuni de montaj mobila luam in calcul toate modele de la principalii producatori de mobila in realizarea unui montaj perfect!In acest caz vorbim  de tot ceea ce inseamna montaj mobila de bucatarie, montare living, montaj dormitor, instalare incorporabile, reparatii mobila de la producatori precum: Mobexpert, Ikea, Dedeman, Lems, Kika, Jysk, Casa Rusu plus multi altii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.