Ghidul Serviciilor
Falcon Electronics Prod - Alarme Auto Viper
inapoi la firma 77 vizite
Poza Accesorii auto
Foto
Interfata Digitala DBALL2 - Asigura Compatibiliatea Alarmei Cu Masina

Interfata DBALL2 - Databus All Interface Module Este Un Modul Programabil Ce Permite Instalarea Sistemelor De Securitate Viper  Direct Pe Interfata De Date CAN A Masinii Rezultand Astfel O Instalare Curata Fara A Afecta Sistemul Electronic Sau Garantia Masinii Acoperind Aproximativ 95% Din Modelele De Autoturisme.

Interfata DBALL2 Se Instaleaza Intre Unitatea Centrala A Alarmei Si CAN-ul  (magistrala de date) Masinii Facand Posibila Conexiunea Dintre Masina Si Sistemul De Securitate Viper.

Practic In Momentul In Care Trimiteti O Comanda De Pe Telecomanda Alarmei Interfata Preia Semnalul Il Decodeaza Si Apoi Il Trimite Calculatorului De Bord Al Masinii Si Invers, Comunicarea Fiind Bidirectionala. Astfel, Prin Interfata DB-All, Alarma Viper Va Prelua Toate Functiile De Siguranta Si Confort Ale Masinii Precum:

- Incuierea / Descuierea Usilor Din Telecomanda Alarmei

- Avertismente Vizuale Pe Semnalizare

- Functia De Pornire Motor Din Telecomanda - Impreuna Cu O Alarma Cu Functia Pornire Motor Viper

- Informatiile Cu Privirea La Usi Sau Capota Deschisa

- Ridicarea / Coborarea Geamurilor In Cazul In Care Masina Este Prevazuta Cu Modul De Confort

- Posibilitatea Deschiderii Portbagajului Din Telecomanda

Cu Ajutorul Interfetei DBALL2 Se Va Efectua Un Montaj Digital Care Presupune Conectarea A Doar Cateva Fire De Pe Masina Spre Deosebire De Un Montaj Analogic Care Dureaza Mai Mult Si In Cadrul Caruia Interventia Pe Masina Este Mai Ampla.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.