Ghidul Serviciilor
Falcon Electronics Prod - Alarme Auto Viper
inapoi la firma 66 vizite
Poza Alarme auto
Foto
Noua Alarma Viper 3305V Si Telecomanda RESPONDER Cu Ecran LCD

VIPER Responder 3305 Este Lansata In Anul 2013 Ca si Succesor Pentru Cunoscuta Alarma Viper 350 Responder. Noua Telecomanda Bidirectionala Vine Cu Un Design Modern Si Va Informeaza In Orice Moment Despre Starea Masinii Dumneavoastra Prin Intermediul Unor Pictograme Clare Si Intuitive. In Cazul Declansarii Sistemului De Securitate, Veti Fi Instiintat Instantaneu Si Veti Vedea Deasemenea Si Cauza Declansarii.

Cea Mai Sigura Tehnologie Radio Din Lume - Tehnologia Clone-Safe™

Alarmele VIPER Spulbera Mitul Clonarii Telecomenzilor Auto. Sistemul De Securitate Foloseste Un Algoritm De Generare De Numere Aleatorii Astfel Incat Posibilitatea Clonarii Telecomenzii Este ZERO.

Senzor De Soc Dubla Zona Incorporat - Stinger® DoubleGuard®

Senzorul De Soc Stinger Double Zone Protejeaza Autoturismul Impotriva Tentativelor De Efractie Si A Loviturilor, Avertizand Atunci Cand Masina Este Lovita. Acesta Functioneaza In Doua Trepte Si Anume La O Lovitura Usoara Sistemul De Securitate Genereaza Un Sunet De Preavertizare, Iar La O Lovitura Puternica Sistemul Declanseaza Procedura Completa De Avertizare. Sensibilitatea Senzorului De Soc Se Stabitleste De Catre Client In Momentul Efectuarii Montajului Existand 15 Trepte De Reglaj.

Preavertizare Warn Away®

Senzorii De Soc Si De Perimetru Ai Sistemelor De Securitate Viper Au Doua Praguri De Sensibilitate. Functia Warn Away Este Folosita Pentru A Preveni O Posibila Incercare De Furt Sau De Agresiunea Asupra Masinii, Fara A Fi Nevoie De Declansarea Completa A Sistemului De Securitate.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.