Ghidul Serviciilor
Falcon Electronics Prod - Alarme Auto Viper
inapoi la firma 66 vizite
Poza Alarme auto
Foto
Alarma Auto Viper Pentru Toate Modelele Noi DACIA

Alarma Auto VIPER CAN 3903 Este o Alarma Care Foloseste Pentru Armarea / Dezarmarea Sistemului De Securitate Direct Butoanele De Deschis / Inchis Ale Telecomeznilor Originale Ale Masinii.Aceste Alarme Auto Mai Sunt Cunoscute Si Sub Denumirea De Alarme Pe Cheia Masinii.

Alarma VIPER CAN DACIA - Integrare Perfecta - Comunicare Digitala

Aceste Alarme Se Instaleaza Pe Magistrala De Date CAN a Masinii Si Fac Legatura Directa Cu Calculatoarele Autoturismului, Asigurand O Instalare Curata Fara Interventii De Amploare Asupra Instalatiilor Electrice.Practic Instalarea Se Prin Conectare a 4 Fire!

Senzor De Soc Dubla Zona Incorporat - Protectie Impotriva Loviturilor

Senzorul De Soc Stinger Double Zone Protejeaza Autoturismul Impotriva Tentativelor De Efractie Si A Loviturilor, Avertizand Atunci Cand Masina Este Lovita. Acesta Functioneaza In Doua Trepte Si Anume La O Lovitura Usoara Sistemul De Securitate Genereaza Un Sunet De Preavertizare, Iar La O Lovitura Puternica Sistemul Declanseaza Procedura Completa De Avertizare. Sensibilitatea Senzorului De Soc Se Stabitleste De Catre Client In Momentul Efectuarii Montajului Existand 15 Trepte De Reglaj.

Senzor De Geam Spart-senzor suplimentar neinclus in pret

Detecteaza Orice Tentativa De Spargere A Unui Geam. Senzorul Contine Un Microfon Si Un Software Capabil Sa Recunoasca Frecventa Sunetului Produs De Spargerea Unui Geam. Acest Senzor Vine In Completarea Senzorului De Soc Al Sistemului De Securitate.

Preavertizare Warn Away®

Senzoriul De Soc Al Sistemelor De Securitate Viper Are Doua Praguri De Sensibilitate. Functia Warn Away (4 Beep-uri De Avertizare) Este Folosita Pentru A Preveni o Posibila Incercare De Furt Sau De Agresiunea Asupra Masinii, Fara A Fi Nevoie De Declansarea Completa A Sistemului De Securitate.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.