Ghidul Serviciilor
Falcon Electronics Prod - Alarme Auto Viper
inapoi la firma 77 vizite
Poza Alarme pornire motor
Foto
Viper 4115V Un Sistem De Confort Pentru Pornirea Motorului De La Distanta

VIPER 4115V Este Foarte Util Atunci Cand Aveti Instalata Pe Masina O Alarma De Fabrica Si Doriti In Plus Confortul Oferit De Pornirea Motorului De a Distanta. Modelul VIPER 4115V NU Este O Alarma, Este Un Sistem De Confort Ce Va Permite Pornirea De La Distanta Fiind Destinat EXCLUSIV Autoturismelor Care Au Cutie De Viteze Automata.

Telecomanda MINI Cu Un Singur Buton

Telecomenzile Modelului Viper 4115V Au Un Singur Buton Care Va Permite Atat Actionarea Pornirii De La Distanta A Motorului, Cat Si Accesarea Unor Functii De Confort Precum Descuierea Usilor In Timpul Rularii Procedurii De Pornire.

Cea Mai Sigura Tehnologie Radio Din Lume - Tehnologia Clone-Safe™

Sistemele VIPER Spulbera Mitul Clonarii Telecomenzilor Auto. Sistemul De Securitate Foloseste Un Algoritm De Generare De Numere Aleatorii Astfel Incat Posibilitatea Clonarii Telecomenzii Este ZERO.

Accesorii Si Functii Optionale
  Interfata Digitala DB-ALL - Databus All Interface Module*

Interfata Digitata Permite Instalarea Sistemelor De Securitate VIPER Pe Autoturismele De Generatie Noua Prin Integrarea Acestora Pe Magistrala De Date CAN (Controller Area Network). Aceste Interfete Asigura O Instalare Curata, Interventiile Asupra Sistemelor Masini Fiind Reduse La Maximum, Astfel Pentru Anumite Modele Fiind Necesare Doar Conectarea A 4 Fire Si Alarma Este Deja Montata.

Ridicarea / Coborarea Geamurilor Fata / Spate Din Telecomanda **/***

Foarte Folositoare Pe Timp De Vara Pentru A Racori Interiorul Masinii Sau Pentru Cazurile In Care Lasati In Masina Un Animal De Companie.

Descuierea Cu Prioritate A Usii Soferului **

Previne Tentativele De Jaf In Parcare, Descuind Doar Usa Soferului La O Simpla Apasare De Buton, La O A Doua Apasare De Buton Se Vor Deschide Si Restul Usilor Masinii. Acesat Functie Este Disponibila Doar Pe Anumite Modele De Autoturisme.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.