Ghidul Serviciilor
Family Clinic-Voluntari
inapoi la firma 531 vizite
Poza Dermatovenorologie
Foto

Dermatovenerologia este ramura medicinei care se ocupa cu afectiunile pielii. La Family Clinic te asteapta un medic specialist cu experienta, dr Cristiana Voicu.Avand o deosebita experienta clinica si participari numeroase la cursuri de specializare internationale sub egida Academiei Europeane de Dermatovenerologie, doamna doctor este de asemenea, autoarea unor multiple articole publicate in mediul academic de profil.

Colaborarea prestigioasa cu primul jurnal de specialitate cu expunere internationala, Romanian Journal of Clinical and Experimental Dermatology (ROJCED), atat in calitate de editor cat si de autor, preocuparea pentru sfera mai putin cunoscuta a afectiunilor dermatologice determinate de stilul de viata stressant al societatii actuale (psihodermatologie), alaturi de specializarea in dermatoscopie, o recomanda pe dr Cristiana Voicu pentru calitatile sale deosebite si pregatirea de specialitate.

Disponibila la Family Clinic pentru consultatii atat pentru copii cat si pentru adulti, ofera o gama larga de servicii dermatologice cum ar fi:

Printre afectiunile tratate in cabinetul de dermatologie se numara:

Dr. Cristiana Voicu este membru in Societatea Internationala de Dermatoscopie si Academia Europeana de Alergologie si Imunologie Clinica.

Servicii si tarife Consult Dermatologie 140 Lei Control Dermatologie 85 Lei

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.