Ghidul Serviciilor
Family Travel
inapoi la firma 740 vizite
Poza Mamaia
Pret: 105 RON
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Locatie:Romania, Mamaia

Durata:Vara 2010

Cazare:Hotel 4*

Masa:Conform oferta

Transport:nu se ofera

 

Situare: Hotelul este situat in nordul statiunii, pe plaja. Adresa: Hotel Savoy, statiunea Mamaia, cod 900001, jud. Constanta.Dotari generale: restaurant - unul clasic si unul libanez, parcare proprie, loc de joa-ca pentru copii, animalele de companie acceptate, 8 etaje, lift, lobby bar cu masa de biliard, bar la piscina, terasa Emir.Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, seif, baie cu cada, balcon, internet, uscator de par, telefon cu acces international, priza pentru aparat de barbierit in baie.Numãr total camere: 131; Duble: 115 - dintre care 98 camere duble standard si 17 camere duble de lux care sunt mai mari ca suprafata si dispun de canapea extensibila. Apartamente: 8 - dintre care 4 apartamente senior (baie cu cada-hidromasaj), 3 apartamente executiv (situate la etajele VII si VIII, vedere frontala la mare) si 1 apartament matri-monial (doua bai dintre care una cu jacuzzi). Apartamentul este compus din living cu canapea extensibila si dormitor. Apartamente junior: 8 - apartamentul este compus din living cu canapea extensibila, dormitor si minichicineta, fara posibilitatea de a se gati.Sali de conferinta: 4 - sala Histria-120 locuri, sala Tomis-100 locuri, sala Callatis-50 locuri si sala Adamclisi-20 locuri. Salile sunt dotate cu: microfon, sonorizare, videoproiector, laptopuri, telefon, internet. Hotel Savoy pune la dispozitia turistilor camere pentru nefumatori.Servicii masa: se acorda in Restaurant Savoy, categoria I, micul dejun in sistem bufet suedez, dejunul si cina in sistem fisa cont. Valoarea mesei cuprinsa in catalog:

-       mic dejun - 30 lei/zi/persoana;

-       pranz - 50 lei/zi/persoana;

-       cina - 50 lei/zi/persoana). 

 

Facilitati:Restaurant, baruri, piscina exterioara, centru de sanatate, parcare, sali de conferinte

Dotari camere:Sistem de climatizare; Sistem de acces in camera pe baza de cartele magnetica; TV color; Telefon cu acces direct international; Seif; Uscator de par; Balcoane largi cu vedere la mare; Camere pentru nefumatori.

Servicii incluse:Cazare cu mic dejun

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.