Ghidul Serviciilor
Family Travel
inapoi la firma 740 vizite
Poza Turcia - Bodrum
Pret: 48 EUR
Foto
Foto

Locatie:Turcia, Bodrum

Durata:vara 2010

Cazare:Hotel 5*

Masa:Ultra All Inclusive

Transport:la cerere

 

Localizare : La doar 1 km distanta de centrul orasului Turgutreis si la 18 km distanta de Bodrum. La o mica distanta se gasesc mijloacele de transport locale.Hotelul are cladiri de 2, 3 si 4 etaje (40% camere cu vedere la mare):127 camere standard (max. 2+1 pers., 18-20 m2); 86 camereconnection (2 standard),142 apartamente junior (1 camera, max. 2+2 pers., 30 m2);30 camere standard nefumatori (max. 2+1 pers., 18+20 m2);4 camere pentru invalizi (camere standard)

Servicii : Ultra All Inclusive - Mic dejun, pranz, cina - bufet deschis, restaurante A la carte (1 restaurant are o cina gratuita cu rezervare in prealabil, o data pe sejur), dupa amiaza gustari la piscina si seara tarziu gustari. Toate bauturile de import alcoolice si racoritoarele sunt incluse.

Plaja : proprie,nisip/pietricel,platforma/chei,privata, amenajata cu sezlonguri, saltelute si umbrelute (gratuit).

Sporturi : hotelul dispune de 2 terenuri de tenis, biliard, joc de table, tenis de masa (gratuit), sporturi nautice (cu plata, sub supraveghere).

 

Facilitati:Receptie, lobby spatios, restaurant interior si exterior, 3 restaurante A la carte (1 restaurant are o cina gratuita cu rezervare in prealabil, o data pe sejur), 5 baruri, piscina exterioara mare, piscina separata pentru copii,2 tobogane, piscina interioara, internet, miniclub, animatie, discoteca, medic, camera de jocuri si magazine. Baie turceasca, fitness si sauna (gratuit), masaj (contra cost)

Dotari camere:baie cu toaleta, cada si uscator de par, telefon, TV, seif (gratuit), minibar (2 sticle de suc si 2 de apa la sosirea turistilor), aer conditionat. Toate camerele au balcon, dar nu toate au vedere la mare Servicii incluse:cazare cu ultra all inclusive

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.