Ghidul Serviciilor
Federatia Asociatiilor De Proprietari Din Romania
inapoi la firma 5270 vizite
Poza Cenzorat
Foto

O mare problema care exista in cadrul asociatiilor de proprietari si este foarte greu de rezolvat o reprezinta lipsa cenzorilor, bine pregatiti, profesionisti, bine intentionati, seriosi si corecti. Chiar noi ne-am lovit, din plin am putea spune, de aceasta problema recomandand, celor care au cerut, persoane care s-au dovedit pe teren a fi cu totul altceva dar numai cenzori nu. Si pe noi ca si pe dvs. viata cu probleme si bucuriile ei, care sunt de multe ori opuse teoriilor si sentimentelor normale si curate, ne educa si ne face sa progresam iar fiecare va plati cat va trai de zeci de ori mai mult pentru raul facut altora.

Din acest punct de vedere F.A.P.R. a decis sa se implice in mod direct prestand activitati de cenzorat in asociatiile de proprietari care doresc acest lucru in interesul proprietarilor.

In cadrul acestor activitati principalele obiective sunt:

Pe principiul “cine se implica cel mai mult se pricepe cel mai bine” credem ca cei interesati intr-adevar ca asociatia lor sa functioneze bine din punct de vedere legal se vor bucura de acesta noua initiativa a F.A.P.R. Toate aspectele privind aceasta activitate vor fi sub directa coordonare si implicare a d-lui Radu Opaina Presedinte al F.A.P.R.

Conditiile F.A.P.R. – Acest serviciu este gratuit in cadrul cotizatiei lunare.

Comunicare:

Aderare:

F.A.P.R. isi rezerva dreptul de a refuza prestarea acestui serviciu in situatia in care fie presedintele fie proprietarii nu corespund standardelor normale de comunicare si colaborare.

   

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.