Ghidul Serviciilor
Federatia Asociatiilor De Proprietari Din Romania
inapoi la firma 5270 vizite
Poza Consultanta de specialitate
Foto

Informarea, consultanta si documentarea sunt drepturi ale membrilor F.A.P.R.  Intrebati presedintele, administratorul – daca asociatia dvs. este membra F.A.P.R. – iar daca nu este, cereti presedintelui sa faca demersurile necesare. Numai prin aderare la F.A.P.R. puteti fi ajutati, informati si protejati. Pentru aderare utilizati CERERE aderare.

Chiar daca nu sunteti membri, F.A.P.R. va ofera:

Intrucat F.A.P.R. nu are puterea institutionala pentru a interveni la sesizarea oricarui proprietar de pe teritoriul Romaniei in prezent sprijin gratuit, reclamatii, sesizari, control si sanctiuni numai la Primaria de sector sau locala la Serv. Rel. cu Asociatiile conform Legii nr. 196/2018.

Cereti primarului sau senatorului/deputatului din zona/circumscriptia dvs. sa dea putere institutionala F.A.P.R. pentru ca aceasta institutie sa poata interveni si rezolva la fata locului problemele dvs.

De asemenea pentru problemele dvs. va puteti adresa prin posta, telefon, e-mail, Facebook, internet, presei – TELEVIZIUNI, ZIARE, RADIO – cerandu-le acestora sa le preia in dezbatere publica sau sa initieze o emisiune periodica dedicata acestor probleme de la bloc.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.