Ghidul Serviciilor
Faresin Romania - Furnizor De Echipamente Si Utilaje Pentru Constructii, Mogosoaia / Ilfov
inapoi la firma 898 vizite
Poza Cofraje din otel pentru stalpi
Foto

Pentru obtinerea unor stâlpi de dimensiuni si forme diferite se folosesc cofraje modulare FARESIN. Aceste cofraje modulare pentru stâlpi sunt cofraje metalice si se pot suprapune prin conectarea lor cu un sistem de prindere special pentru a obtine stâlpi de orice dimensiune.

Cofraje din otel pentru stâlpi

Pentru a obtine stâlpi cu dimensiuni între 20x20cm si 80x80cm se folosesc cofraje modulare din panouri metalice de otel. Forma stâlpilor este obtinuta prin combinarea de cofraje modulare 3000/S100 sub forma a doua structuri în forma de „L” care sunt usor de asamblat, folosit si îndepartat. Pentru manevrarea acestor cofraje modulare de otel este necesara utilizarea unor macarale.

Avantaje

Cofraje din aluminiu pentru stâlpi

Pentru stâlpi cu dimensiuni cuprinse între 20X20 cm si 55X55 cm se folosesc cofraje de aluminiu. Avantajul acestui tip de cofraje modulare este dat de greutatea lor redusa (maxim 49 de kg) fapt ce le face foarte usor de folosit si garanteaza accelerarea ritmului de executie a stâlpilor.

În cadrul santierului mutarea acestui tip de cofraje din aluminiu se face manual, cu foarte mare usurinta, fara a necesita ajutorul unor utilaje mecanice. Pentru a fi dezasamblate sunt desfacute consolele de legatura între cele doua unitati în forma de „L”, care apoi sunt îndepartate.

Avantaje

Cofraje pentru stâlpi tip POKER

Cofrajele pentru stâlpi de tip POKER reprezinta cel mai nou tip de cofraje de acest gen. Se utilizeaza pentru stâlpi cu dimensiuni între 20X20 cm si 85X85 cm utilizând doar 4 panouri speciale.

Avantaje

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.