Ghidul Serviciilor
Faresin Romania - Furnizor De Echipamente Si Utilaje Pentru Constructii, Mogosoaia / Ilfov
inapoi la firma 898 vizite
Poza Cofraje modulare
Foto

Panouri 3000/S100 si panouri 1500/S100

Sistemele tip cofraje metalice 3000/S100 si 1500/S100, se recunosc prin culoarea lor rosie, sunt confectionate din panouri din otel cu rame 10 cm. Aceste cofraje modulare metalice se folosesc în constructia diafragmelor si stâlpilor, reducând semnificativ timpul necesar realizarii unei constructii precum si costurile implicate.Forma finala a elementelor se obtine prin alinierea si asamblarea acestui sistem de cofraje metalice. Conexiunea între piese se face prin sisteme speciale de prindere proiectate sa reziste când materialul de constructie este turnat în cofraj. Rezistenta si siguranta sunt obtinute datorita barelor filetate. Presiunea maxima la care poate fi supusa acest tip de cofraje metalice este de 60/80 kN/mp, în functie de tipul cofrajului utilizat.Sistemul de cofraje metalice modulare poate fi folosit atât în pozitie orizontala, cât si verticala. În cazul colturilor se folosesc prinderi speciale care se pun între panourile de cofrare, pentru a asigura executii de calitate. Pentru constructia peretilor si stâlpilor din beton, se pot folosi cofraje cu înaltimi de 3.00m sau 1.50m, în functie de configuratia constructiei.Stuctura de metal a cofrajelor este ramforsata cu nervuri metalice de care se prind si accesoriile aferente si datorita placii din lemn stratificat de 18 mm tratata ca acestea, asigura realizarea unei suprafete perfect plane si netede a suprafetelor de beton.Se poate obtine orice tip de forma:-pentru unghiuri de 90 grade se folosesc elementele de tip Jolly -pentru unghiuri diferite de 90 grade se folosesc profile cu balama pentru unghiuri interne sau externe.

elemente tip JOLLY:

Sistemele de cofraje metalice sunt asistate de elemente de otel. Elementele de otel de tip Jolly se folosesc pentru colturile de 90 de grade care pot fi folosite pentru ziduri de orice grosime. Pentru colturile cu unghiuri diferite de 90 grade se folosesc elemente articulate cu balamale, una interioara si una exterioara. Pentru punctele de legatura unde se întâlnesc doua ziduri se folosesc doua elemente de tip JOLLY.

ACCESORII:

Confera o siguranta maxima întregului sistem în momentul turnarii si totodata asigura o precizie ridicata la realizarea elementelor din beton.

–Clema universala serveste la prinderea a doua panouri prin executarea unui unghi exterior de 90 grade; prinde si rigidizeaza coltarele interioare sau exterioare doar prin strângerea piulitei si rigidizeaza panourile cu diferite completari;–Clema de aliniere usor de manevrat este folosita pentru legaturile panourilor în camp si la colturile interioare.Cu o singura miscare se realizeaza alinierea si rigidizarea cofragului;–Bolturile cu pana scurte si medii contribuie la alinierea si rigidizare cofrajului;–Boltul cu pana reglabil permite prinderea profilelor de rigidizare cu o grosime totala de peste 11 cm.

COFRAJE DE ALUMINIU

Sistemele de cofraje metalice 3000AL/S100 sunt mai usor de manevrat datorita faptului ca nu sunt la fel de grele precum sistemele de cofraje metalice din otel si pot fi mutate manual, fara a fi nevoie de o macara sau alte utilaje. Acest tip de cofraje modulare din aluminiu este disponibil pe culoarea alb si poate fi folosit în orice tip de spatiu si pentru orice lucrare de constructie indiferent de dimensiuni. Presiunea maxima la care aceste sisteme de cofraje din aluminiu rezista este de 60kN/m2.Conectarea cofrajelor modulare din aluminiu se face cu ajutorul sistemelor de prindere cu clesti care se pun între panouri. Suprafetele formate din mai multe cofraje modulare din aluminiu asamblate si conectate prin carlige pot fi mutate cu usurinta utilizand un utilaj cu brat telescopic. Astfel, nu exista pericolul dezasamblarii accidentale a sistemelor de cofraje modulare din aluminiu.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.