Ghidul Serviciilor
Faresin Romania - Furnizor De Echipamente Si Utilaje Pentru Constructii, Mogosoaia / Ilfov
inapoi la firma 898 vizite
Poza Esafodaje
Foto

SISTEM DE ESAFODAJ MULTIDIRECTIONAL

FARESIN distribuie esafodaje metalice cu sistem multidirectional care se pot adapta oricarui tip de arhitectura, indiferent de forma cladirii. Sistemul este alcatuit din schele din otel, tubulare, extrem de usor de asamblat datorita structurii lor si rezistente la greutati mari. Sistemele de esafodaje multidirectionale sunt folosite în constructii, lucrari de restauratie, asamblare utilaje, lucrari pentru plafoane si acoperisuri, pasaje pietonale, stadioane sportive si expuneri de reclame outdoor.

Sistemele de esafodaje multidirectionale sunt usor de instalat si întretinut. Aceste sisteme de esafodaje multidirectionale permit folosirea unui numar mai mic de popi de sustinere, cu aceleasi rezultate, economisind bani si timpul necesar transportului si asamblarii acestora. Sistemele de esafodaje de la FARESIN sunt formate din elemente standard care se unesc prin legaturi foarte simple.

PODINE DE LUCRU

Pentru a crea spatii de lucru pe fiecare nivel al sistemelor de esafodaje multidirectionale se folosesc podine de lucru care se formeaza prin conectarea elementelor modulare. Asamblarea lor este facila prin conectarea consolelor la schele, formând unitati individuale sau ample pasarele. Dimensiunile acestor podine de lucru sunt de 100 cm înaltime si 60 cm latime si rezista pâna la 150kg/mp.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.