Ghidul Serviciilor
Faresin Romania - Furnizor De Echipamente Si Utilaje Pentru Constructii, Mogosoaia / Ilfov
inapoi la firma 898 vizite
Poza Faresin Romania - detalii firma
Foto

Faresin Romania 

ste prezenta pe piata cofrajelor din Romania din anul 2002 fiind unul din principalii furnizori de echipamente si utilaje pentru constructii civile, industriale si infrastructuri.

FARESIN România importa si distribuie cofraje si sisteme de cofrare complete, schele si esafodaje, pentru constructii civile, industriale si infrastructuri. Compania FARESIN este membra a grupului FARESIN care, de peste treizeci de ani, activeaza în domeniul constructiilor, echipamentelor mecanice si utilajelor pentru agricultura. Experienta lor în producerea de cofraje este folosita astazi pe deplin în toate proiectele întreprinse de FARESIN.

De-a lungul timpului dezvoltarea companiei a dus la extinderea sa si în sectorul multinational prin înfiintarea de filiale si reprezentante în 16 tari, inclusiv România.

FARESIN România garanteaza ca toate produsele comercializate sunt fabricate doar din materiale prime atent selectate prin folosirea tehnologiilor de ultima ora si ca îndeplinesc toate cerintele actuale în domeniul constructiilor si sunt conforme cu standardele de siguranta cerute de legislatia europeana.

Compania FARESIN România nu garanteaza doar produse calitative, ci si servicii eficiente mereu la dispozitia clientului:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.