Ghidul Serviciilor
Faresin Romania - Furnizor De Echipamente Si Utilaje Pentru Constructii, Mogosoaia / Ilfov
inapoi la firma 898 vizite
Poza Servicii
Foto

Inovatie, designsi siguranta – FARESIN ROMANIA

Produsele si serviciile oferite de Faresin acopera atat sectorul civil cat si industrial si garanteaza prin calitatea si securitatea acestora orice gen de lucrare. Fiecare lucrareeste analizata in detaliu de tehnicienii Faresin, iar softul de gestionare a materialelor si timpilor de lucrare folosit de specialistii Faresin permite optimizarea oricarui tip de lucrare. Serviciile oferite de FARESIN Romania acompaniaza clientul prin toate etapele unei noi lucrari, de la proiectarea, alegerea si achizitia produselor, pana la instruirea si asistenta tehnica pe parcursul constructiei.

PRODUCTIE

FARESIN ofera doar produse de calitate care se remarca prin rezultate performante si vizibile. De aceea apeleaza la tehnici avansate de productie si testare. Gama de cofraje metalice si schele metalice sunt produse in fabricile proprii din Italia. Materiile prime utilizate sunt alese pentru calitatile lor superioare si indeplinesc toate standardele europene din domeniul constructiilor.

Pentru a asigura calitatea produselor FARESIN, tehnicienii companiei controleaza fiecare etapa a productiei, care este realizatacomplet automatizat cu ajutorulcelor mai moderneutilaje, si efectueaza o serie de teste finale pentru a verifica integritatea si fiabilitatea acestora. La comanda se executa piese si componente speciale adaptate cerintelor clientului, create manual.

INCHIRIERE DE COFRAJE METALICE SI DE SCHELE METALICE

Faresin pune la dispozitie clientilor sai un sistem de inchiriere a cofrajelor metalice. Ideal pentru cei care nu folosesc in mod curent cofraje metalice sau care nu au suficient spatiu pentru depozitare si cauta un produs eficient si gata de a fi folosit, sistemul de inchiriere Faresin este o varianta ce ofera reducerea costurilor de constructie si eficientizarea operatiunilor pe santier.

Faresin Building Division ofera un sistem de inchiriere pentru cofraje metalice sustinut de o organizare logistica perfecta, ce poate asigura reducerea perioadei de pregatire a echipamentelor si a duratei de livrare a acestora pe santier.

Oferta Faresin include cofraje metalice, cofraje metalice modulare, cofraje pentru rezervoare si contrapereti, cofraje pentru fundatii si casa liftului, cofraje pentru planseu si stalpi metalici.

Toate produsele din gama de inchiriere Faresin sunt supuse unor teste riguroase dupa ce acestea sunt returnate de catre client, pentru ca specialistii Faresin sa se asigure ca echipamentele sunt pregatite pentru a fi din nou folosite.

ASISTENTA TEHNICA FARESIN ROMANIA

Planificarea unui proiect pe mai multe cicluri permite eficientizarea lucrarilor pe santier. Din acest considerent, Faresin Building Division a creat un software care, impreuna cu sistemele CAD, permite divizarea proiectului in diferite cicluri de activitate, evaluarea necesarului de echipament si optimizarea timpului, logisticii si costurilor intregului proiect.

In plus, divizia tehnica Faresin ofera suport pentru orice tip de echipament in perioada constructiei. Acest lucru ajuta specialistii Faresin sa inteleaga mai usor problemele reale intampinate de constructori pe santier. Astfel, Faresin reuseste sa dezvolte sisteme aplicate direct problemelor cu care se confrunta clientii.

Toate informatiile culese de catre tehnicienii Faresin sunt stocate si analizate pentru a ajuta la viitoarele proiecte Faresin, pentru a imbunatati design-ul si functionalitatea produselor Faresin.

SERVICII PRE SI POST-VANZARE

Tehnicienii FARESIN au experienta si pregatirea necesara pentru a oferi consultanta, training si asistenta clientilor in utilizarea produselor companiei, cofraje metalice, schele metalice, utilaje concasare beton si utilaje pentru pardoseli industriale. Rolul acestora este acela de a gasi cele mai eficiente metode de lucru pentru fiecare constructie si de a oferi consultanta tehnica pe toata durata de desfasurare a lucrarii .

Tehnicienii FARESIN lucreaza in colaborare cu personalul implicat in activitatile pe santier, oferind seminarii de instruire in utilizarea produselor si modalitati de eficientizare a modului de lucru pe santier. Acestia vor alcatui un plan de lucru divizat pe cicluri diferite de activitate, de la inceperea si pana la finalizarea constructiei.

Aceasta colaborare este reciproc benefica, deoarece prin consilierea clientilor si monitorizarea activitatilor acestora se obtin date care vor fi folosite pentru a imbunatati modul de desfasurare al lucrarilor viitoare. Planul de activitate este livrat odata cu echipamentele FARESIN de catre tehnicienii companiei.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.