Ghidul Serviciilor
Far Est - Comercializare Si Reparatii Tamplarie Pvc, Bucuresti Si Ilfov
inapoi la firma 3372 vizite
Poza Far Est - detalii firma
Foto

Far Est este unul dintre cei mai mari producatori de tamplarie PVC din Romania avand o experienta de 14 ani pe aceasta piata, in timp dovedind ca este unul din putinii producatori care nu au facut rabat de la calitatea produselor si care a pastrat intacte valorile si indicatiile tehnice ale furnizorilor de renume mondial cu care colaboreaza.

Far Est este brand-ul romanesc care satisface cele mai inalte cerinte tehnice si este unul dintre putinii furnizori de ferestre si usi din Romania care ofera un pachet profesional complet avand linii de productie de ultima generatie. In cadrul fabricii Far Est de tamplarie PVC detinem tehnologia necesara infolierii profilelor, productiei de sticla si distributiei, toate fiind coordonate de un sitem electronic integrat facand posibila livrarea produselor intr-un termen foarte scurt.

Far Est este singurul mare producator de tamplarie PVC care are capacitatile de productie in zona capitalei, utilajele de productie sunt de ultima generatie fiind manevrate de o echipa de tehnicieni tineri cu o foarte buna calificare.

Firma Far Est a dorit inca de la infiintare sa se detaseze in piata prin calitate, si de aceea a ales sa ofere clientilor sai produse care au la baza furnizori de renume pentru profile alegand numarul 1 la nivel mondial in acest domeniu si anume producatorul german Profine.

Profine este producatorul profilului Trocal, un pionier in aceasta industrie. In anul 1954 prima fereastra in productie serie a fost facuta pe baza acestui profil. De asemenea in anul 1967, profilul Trocal a fost primul profil multicameral din lume. In anul 1975 producatorii profilului Trocal au fost primii din lume care au realizat profile colorate prin coextrudare cu acryl. In prezent, portofoliul Profine contine alte 2 marci de renume si anume Kommerling si KBE. Toate marcile din cadrul Profine sunt adaptate cerintelor clientilor actuali, care isi doresc produse cat mai inovative si performante tehnologic si de aceea producatorul german si-a adaptat capacitatile de poductie tinand cont de principiul ecologic al dezvoltarii durabile. Profilele produse de catre Profine nu contin aditivi pe baza de plumb avand certificate ecologice Greenline. Producatorul Profine stabileste in mod constant standarde in dezvoltarea de produse si servicii inovatoare orientate catre cerintele pietei.

Profilele Profine sunt de cea mai inalta clasa si cu toate acestea producatorul continua sa investeasca in cercetare incercand sa ajunga la standarde de izolare termica si fonica perfecte.

De curand, Far Est a adaugat in portofoliul furnizorilor sai si pe producatorul german de profile Salamander, acoperind in acest fel prin seria de 76 de mm o nisa din ce in ce mai ceruta in acest moment. Forma rotunjita a acestei serii face ca profilele Salamander sa fie foarte cerute la export.

Pe langa profile, in alcatuirea unei ferestre de calitate intra si alte componente care de asemenea provin de la furnizori de renume mondial.

Pentru feronerie ne bazam pe traditia unui producator german care se numeste Siegenia. Firma Siegenia a fost infiintata in anul 1914 si foloseste in productia sistemelor de inchidere pentru ferestre si usi aliaje metalice de ultima generatie.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.