Ghidul Serviciilor
Farmacia Canadiana-Bucuresti
inapoi la firma 466 vizite
Poza Produse Slabire
Pret: 70 RON
Foto

Canadian Tea,te scapa de kilogramele in plus!

Alimentatia nesanatoasa, sedentarismul si stresul sunt cateva dintre cauzele care duc la

un organism plin de toxine si, implicit, la ingrasare.

 Canadian tea este cel mai eficient ceai pentru slabit!

Cu ceaiul Canadian puteti atinge rezultate fantastice, acesta stimulează metabolismul în mod natural, corpul produce mai multă energie şi arde cu eficienţă mai mare grăsimile din talie de pe fese, şolduri, etc. Ceaiul poate fi folosit atat de femei cat si de barbati, care doresc sa slabeasca eficient si sigur, fara sa apeleze la cure de slabire epuizante si bruste! Canadian Tea este in acelasi timp protector hepatic, revigorant si detoxifiant. Beti 3 cani de ceai pe zi ,neindulcite,cate o cana de ceai inainte de fiecare masa. Persoanele care au baut ceaiul Canadian timp de o luna au slabit intre 9-12kg  si au scapat de celulita ,acnee, pete si stari de disconfort. 

Canadian Tea este un ceai 100% natural, obtinut dupa o reteta originala avand la baza concepte terapeutice orientale, in a carui compozitie intra plante exotice si autohtone cu puternic efect antioxidant (de neutralizare a radicalilor liberi de oxigen), carminativ (de reglare a digestiei) si hipocolesterolemiant.

Canadian Tea ajuta la eliminarea apei si a toxinelor din organism, contribuind rapid si sigur la arderea grasimilor excedentare si, implicit, la reducerea depozitelor adipoase si a celulitei. In plus, prin efectul sau detoxifiant, ajuta la eliminarea acneei si la hidratarea si catifelarea pielii. Produsul nu are efecte secundare, iar rezultatele se vad din prima luna de administrare.

Canadian Tea ,te scapa de celulita!

Intoxicarea organismului isi pune amprenta nu doar asupra interiorului, ci si asupra exteriorului. Celulita te anunta ca organismul tau este intoxicat, iar tu trebuie sa tii o cura de detoxifiere care ajuta la curatarea organismului de rezidurile toxice.

Canadian Tea, te ajuta sa slabesti si sa scapi de celulita !

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.