Ghidul Serviciilor
Farmacia Canadiana-Bucuresti
inapoi la firma 466 vizite
Poza Produse Slabire
Pret: 154 RON
Foto

Dieta lui Liviu Varciu - a reusit sa slabeasca 7 kg in doua saptamani !

       Liviu Varciu  a fost prezent  mai tot timpul pe micile ecrane, asa ca artistul a fost nevoit sa aiba grija de aspectul sau . Liviu recunoaste ca secretul sau este Ecofit,un tratament 100%natural compus din capsule si picaturi ce ajuta  organismul sa realizeze o scadere in greutate, semnificativa, armonioasa, fara consecinte asupra sanatatii sau esteticii, ceaccelereaza metabolismul grabind arderile  si care   regleaza nivelul cloesterolului ajutandu te sa slabesti mai usor.

      Din cauza stresului cauzat de problemele din ultima perioada si a proiectelor care ii ocupa tot timpul, artistul nu a reusit sa mai ajunga pe la sala de fitness si usor,usor a inceput sa se ingrase!

      Artistul a realizat ca trebuie sa ia masuri urgente pentru a slabi ! La recomandarea  unei persoane apropiate, Liviu Varciu a aflat de tratamentul ECOFIT !

    ‘’Am ales sa folosesc tratamentul ECOFIT pentru ca este 100% natural si  fabricat in Romania de cele mai bune laboratoare.De cand folosesc ECOFIT nu mai am pofta de mancare,am slabit 7 kilograme in doua saptamani,mi-a scazut colesterolul  si ma simt in forma. Nu mai am nevoie sa ma duc  la sala de forta in fiecare zi! Este mult mai simplu pentru mine sa iau ECOFIT in zilele in care nu merg la sala! ‘’

- Liviu Varciu -

   Beneficiile  ECOFIT:

-inhiba pofta de dulciuri

-reduce pofta de mancare si da o senzatie de satietate ceea ce duce la reducerea sanatoasa a greutatii

-accelereaza metabolismul grabind arderile ceea ce ajuta la pierderea kilogramelor

-regleaza nivelul cloesterolului ajutandu te sa slabesti mai usor

-reface masa musculara ajutand abdomenul dezvoltat excesiv sa se contracte;

-plantele din compozitia Ecofit sunt  100% naturale

- accelereaza procesul de metabolizare a grasimilor, iar prin continutul bogat in fibre contribuie la imbunatatirea digestiei.

       Acesta abordare complexa ajuta organismul sa realizeze o scadere in greutate semnificativa, armonioasa, fara cosecinte asupra sanatatii sau esteticii, accelereaza metabolismul grabind arderile si  regleaza nivelul cloesterolului ajutandu-te sa slabesti mai usor.

SLABESTE CU ECOFIT !

EFICACITATE DOVEDITA IN 4 SAPTAMANI !Slabire Rapida cu Ecofit=Rezultate dovedite!

Obtinut dupa o reteta originala, in colaborare cu medici nutritionisti!Picaturile si capsulele Ecofit sunt realizate din plante.Slabesti rapid si sigur, fara efecte secundare.Salbirea rapida cu Ecofit poate fi folosit atat de femei cat si de barbati !

 

Avantajele slabirii rapide cu ecofit:

Corecteaza constipatia, pastreaza masa musculara, regleaza colesterolul, ajuta digestia, creste arderile, inhiba pofta de dulciuri, este 100%natural



Cu Ecofit slabesti rapid pana la 15kg!

ECOFIT controleaza pofta de mancare ajutandu-te sa pierzi in greutate. Cu un simplu plan zilnic de reducere a greutatii, poti obtine rezultate vizibile si permanente.Inhiba pofta de mancare ,conferind o senzatie de satietate.ECOFIT nu este un simplu produs de slabit, ci un intreg program de pierdere in greutate, o modalitate de a-ti redefini stilul de viata si regimul alimentar, pentru a obtine un corp atletic si sanatos.Ecofit este un tratament 100 % natural produs in Romania !Obtinut dupa o reteta originala avand la baza concepte si terapii orientale, din plante al caror efect terapeutic este cunoscut si folosit cu succes de mii de ani, Ecofit se constituie ca fiind o abordare complexa a tratamentului privind reducerea greutatii corporale.Organismul uman este un mecanism biologic complex si ca atare orice actiune indreptata asupra lui trebuie abordata prin prisma acestei complexitati. Scaderea in greutate nu trebuie privita ca o actiune izolata, ci ca un ansamblu de principii cauza-efect. Astfel, rolul Ecofit nu se rezuma doar la scaderea in greutate, ci si la sustinerea organismului uman care in perioada curei de slabire este supus unui stres enorm cu implicatii metabolice majore.Ecofit asigura vitaminele si mineralele necesare, de care organismul este privat in urma dietelor asociate in curele de slabire. Asigura suportul energetic de care avem nevoie atunci cand depunem efort fizic, prevenind astfel, anemiile, anxietatea si denutritiile proteice. Blocheaza retentia apei in organism, accelereaza procesul de metabolizare a grasimilor, iar prin continutul bogat in fibre contribuie la imbunatatirea digestiei. Acesta abordare complexa ajuta organismul sa realizeze o scadere in greutate semnificativa, armonioasa, fara perturbari metabolice cu cosecinte grave asupra sanatatii sau esteticii, rezultatul fiind o adevarata remodelare corporala.Ecofit se poate administra 6 luni fara intrerupere!

Slabeste pana la 15 kg cu Ecofit !

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.