Ghidul Serviciilor
Farmacia Online Rodica
inapoi la firma 243 vizite
Poza Suplimente Nutritive
Pret: 10,27 RON
Foto

Ginkgo Forte Plus

Compozitie: Gingko biloba 100 mg; Crataegus Monogyna 200 mg; Salvia Officinalis 150 mg.

Prezentare: 30 capsule

Administrare: 1 capsula dupa masa de pranz, timp de 60 zile, dupa care se face o pauza de 20 zile. Nu se administreaza la femeile insarcinate sau care alapteaza.

Indicatii: Ca supliment fitoterapic pentru ameliorarea circulatiei sanguine cerebrale si periferice, in tulburari de memorie, atentie, in scaderea acuitatii vizuale si auditive de origine vasculara, in unele sindroame vertiginoase, in combaterea stresului, a unor tulburari psiho-comportamentale la varstnici. Ajuta la prevenirea, diminuarea sau inlaturarea acufenelor (zgomote in urechi), cefaleelor. Contribuie la reducerea sechelelor de dupa accidente vasculare sau traumatisme craniene. Gingko Biloba, cunoscut din medicina traditionala chineza, a fost plantat ca arbore ornamental si in Romania inca din 1930, a facut obiectul a numeroase studii care au confirmat actiunile sale de tonic al circulatiei cerebrale si periferice cu efecte benefice in toate afectiunile datorate scaderii aportului de oxigen la nivelele amintite. Asocierea paducelului si salviei fac ca efectul produsului sa creasca prin aport sporit de microelemente usor utilizabile, precum si de antociani si flavone.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.