Ghidul Serviciilor
Farmaciile Catena - Bucuresti
inapoi la firma 31539 vizite
Poza Cosmetice Barbati / Ingrijire par
Pret: 48 RON
Foto

Sampon impotriva caderii parului pt. barbati x 250ml

Cod produs: 49808

Producator: BIOCOSMET S.R.L   

Descriere produs:

Substante Active:

mar, iedera, musetel, triclosan, biotina, tiamina(vitamina B1), piridoxina(vitamina B6).

Se recomanda folosirea acestuia pentru parul fragil,delicat si piele sensibila a capului.Formula speciala cu actiune echilibrata si TricoActiva.Indicata in tratamentul impotriva caderii parului,a raririi acestuia,a fragilitatii si a afectiunilor cutanate.Prezenta Tiaminei(vit.B1)si Piridoxinei(vit.B6) imbunatatesc aportul energetic,favorizand crearea unui mediu propice pentru cresterea parului pregatindu-l pentru primirea nutrientilor si a factorilor de crestere.

Sinergiile extractelor vegetale imbunatatesc structura firului de par,facandu-l mai rezistent in fata agresiunilor zilnice.Triclosanul ajuta la controlul microflorei bacteriene care dauneaza pielii capului.

Toate produsele proCapil+plus sunt concepute pentru a interactiona si a-si intensifica actiunea proprie,generand astfel un tratament local mai complet si mai eficient,coadjuvant in cazul caderii si fragilitatii parului care necesita un ajutor valabil si sigur.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.