Ghidul Serviciilor
Fenestella International - Ferestre Si Usi Din Lemn Stratificat, Cluj Napoca
inapoi la firma 2147 vizite
Poza Rulouri
Foto

tilitatea rulourilor, asemanator obloanelor, este umbrirea si asigurarea unui grad sporit de siguranta ferestrei pe care se monteaza. Recomandam rulou pe case de locuit, cladiri publice si comerciale, indiferent de stilul si vârsta constructiei.

Pe fereastra dumneavoastra, va asiguram ca putem gasii solutia cea mai buna de umbrire si siguranta.

Societatea noastra aplica tehnologia moderna, de ultima ora si în fabricarea rulourile traditionale cu lamele din lemn de tei. Acestea putând fi actionate manual, sau automatizate cu motor. Motoarele folosite, de o calitate exceptionala, sunt tubulare, actionate de la întrerupatorul montat pe perete, sau oferind un grad plus de confort, se poate realiza si actionarea cu telecomanda a motorului. Avantajul acestor produse consta în posibilitatea nuantarii în concordanta cu restul casei.

Rulourile sunt prevazute cu o cutie pentru lamele, care se afla în partea superioara a tocului ferestrei, pentru montarea acestuia este necesar executia unui loc special în perete. Este recomandat sa fie conceputa inca din faza de proiectare a constructiei. Lamelele se deplaseaza în plan vertical, fiind ghidate de doua sine laterale.

Montarea partilor componente ale ruloului se face pe tocul ferestrei.

Pe lânga rulourile traditionale din lemn, societatea noastra va ofera si rulouri din profile de aluminiu, dintr-o paleta larga de culori.

Culoare:

La noi aveti posibilitatea sa obtineti rulouri în culoarea potrivita pentru casa Dumneavoastra.

Aspectul natural a tâmplariei este conferit de un finisaj transparent, cu în cazul finisajului transparent se foloseste bait pe baza de apa tip Sikkens dinGermania, fara efecte nocive, neinflamabile, conform paletarului de culori intern a societatii Fenestela 68.

Acoperirea texturii lemnului se obtine printr-un finisaj opac cu vopsea.

În cazul oricarei finisari lemnul este tratat antiseptic, materialele de finisaj sunt pe baza de apa, nefiind nocive, daunatoare la sanatate. Calitatea suprafetei, obtinuta în urma unei prelucrari îndelungate, asigura o protectie si un aspect estetic exceptional.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.