Ghidul Serviciilor
Fluid Group Hagen
inapoi la firma 3520 vizite
Poza Mini-statii epurare
Foto

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Rezolvă local epurarea apelor menajere.Pot fi plasate la locuinţe sau grupuri de locuinţe care nu pot fi legate la reţelele de canalizare.Pot deservi de la 5 până la 200 de persoane.Funcţionare sigură şi la fluctuaţii mari de debite.Investiţie redusă, costuri mici de întreţinere.

AVANTAJE

Nu necesită supraveghere în timpul funcţionării.Fără miros şi zgomot.Toate elementele componente sunt rezistente la coroziune.Operaţiunile de întreţinere se pot executa fără a perturba funcţionarea staţiei.

APLICAŢII - UTILIZARE

Localităţi mici.Case de vacanţă, camping-uri, zone de agrement.Sanatorii, spitale, baze de tratament.Cabane, refugii montane.Moteluri, pensiuni miciMănăstiri, zone de pelerinaj.Baze sportive, terenuri de golf.Parcări la marginea autostrăzilor.Fabrici de bere.

CONSTRUCŢIE COMPACTĂ

Staţie compactă- înseamnă că in acelaşi corp sunt montate toate obiectele necesare fluxului tehnologic.Staţia este automatizată, necesită o întreţinere minimă. Funcţionarea staţiei se bazează pe procese biologice, ceea ce înseamnă că sunt folosite substanţele aflate în mod natural în apa menajeră, care ajută la formarea masei microbiologice (biofilm) ce duc la descompunerea, epurarea apei menajere. Biofilmul se formează natural fără intervenţii din exterior, după care se dezvoltă independent. La intrarea apei murdare, se face o decantare, după eliminarea suspensiilor, microorganismele anaerobe şi aerobe curăţă apa in continuare de substanţele nedorite, după care se face o decantare ulterioară şi eliminarea apei convenţional curate. Din bazinul de decantare ulterioară, nămolul este transportat în compartimentul de decantare primară, compartiment ce se curăţă (vidanjează) de una-douâ ori pe an.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.