Ghidul Serviciilor
Filip Company Group, Harghita - Constructii Civile Si Industriale, Harghita
inapoi la firma 1239 vizite
Poza Uscatoare rumegus noi si second hand
Foto

Uscatoare rumegus noi si second hand comercializate pe baza de comanda cu service si mentenanta pentru uscatoare rumegus cumparate de la noi. Suntem o companie cu un ritm rapid de dezvoltare, in care facem tot posibilul pentru a satisface nevoile in crestere continua ale clientilor nostri, prin furnizarea de uscatoare de rumegus atat noi, cat si second hand. Aceste uscatoare de rumegus comercializate de noi sunt folosite in industria de prelucrare de biomasa si de carbune. Uscatoarele de rumegus oferite de noi sunt concepute din materiale de cea mai buna calitate, procurate de la furnizorii cei mai de incredere. Inspectorii nostri de calitate verifica fiecare piesa si componenta pentru a le livra clientului in parametri de calitate produsul de calitate superioara. Mai mult decat atat, noi oferim uscatoarele de rumegus la preturile de lider al pietei.

Uscatoarele noastre de rumegus sunt garantate conform certificarilor de calitate.

Asiguram livrarea, montarea si mentenanta fiecarui uscator de rumegus realizat de noi.

Pentru a consulta oferta noastra de pret si disponibilitatea demararii unei colaborari cu dvs. va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefonic, iar un reprezentant al firmei de constructii Filip Company Group va va sta la dispozitie.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.