Ghidul Serviciilor
Filmari Pro Bacau
inapoi la firma 860 vizite
Poza Proiecte si evenimente importante
Foto

 Servicii de filmări și fotografiere pentru filme documentare, videoclipuri, concerte, spoturi publicitare, conferințe, cursuri festive, ceremonii și defilări, scenete și alte evenimente importante;     - Servicii pentru ședințe foto de studio,  fotografiere de produs, fotografiere pentru imobiliare.     - Transferuri și conversii video, montaje DVD-Video, Blu-Ray, etc. din orice format video;     - Sonorizări cu tehnicieni de sunet asigurând funcționalitatea echipamentelor de scenă sau cu DJ pentru petreceri;     - Înregistrări audio în studio, masterizare de sunet, editări audio.

     Serviciile de filmări pe care vi le oferim sunt flexibile în funcţie de nevoi, având la bază preţuri modeste orientate către client în funcție de bugetul fiecăruia atât pentru persoane fizice cât și pentru per- soane juridice. Filmările se realizează cu aparatură profesională în High Definition ceea ce relevă la partea video cât și la partea foto- grafică o claritate pură, înaltă intr-un cuvânt desăvârșită.     Suntem mândri că la nivelul județului Bacău suntem printre puținii care pot oferi o calitate 100% pură atât la celebrul DVD-Video în domeniul nunților, și nu numai, până la nivelul cel mai înalt al standardelor High Definition: Blu-Ray și HD-DVD.     Pentru a vă întelege dorinţele, tinând cont de importanţa eveni- mentului dumneavoastră, vă invitam la o discuţie pentru a vă putea oferi mai multe detalii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.