Ghidul Serviciilor
Fire&rescue Services Sisteme Integrate Pentru Situatii De Urgenta Bucuresti
inapoi la firma 662 vizite
Poza Evaluare risc de incendiu
Foto

Fire&Rescue Services ofera servicii de evaluare a riscului de incendiu, consultanta si realizarea documentatiei necesare. Aceste servicii sunt realizate de catre experti in domeniu, in stricta conformitate cu prevederile legale in vigoare si cu standardele europene.

AVANTAJELE NOASTREAcoperire Nationala 100% 15 ani de experienta Echipa de 110 specialisti in cele 4 sedii din tara Garantat cea mai avantajoasa oferta de pret Imagini din activitatea noastra

Fa parte gratuit din programul Rapid Fire Service, unic in Romania

Evaluarea riscului de incendiu reprezinta procesul de estimare si cuantificare a riscului asociat unui sistem, denumit risc de incendiu existent, determinat pe baza probabilitatii de producere a incendiului si a consecintelor evenimentului respectiv, precum si de comparare a acestuia cu un nivel limita prestabilit, denumit risc de incendiu acceptat.

Stiati ca?

Doar in 2015, expertii nostri au realizat peste 300 de scenarii de securitate la incendii, la nivel national.

Incendiile sunt sursa unor accidente grave sau mortale, a unor daune materiale costisitoare si chiar a prabusirii unor cladiri. Misiunea noastra este de a ne proteja clientii, prin produsele si serviciile de cea mai inalta calitate oferite, de consecintele evenimentelor nedorite ce pot aparea ca urmare a nerespectarii intocmai a legislatiei PSI..

Beneficii:

Scenariul de securitate la incendiu este parte integranta a documentatiei tehnice a constructiilor, instalatiilor sau amenajarilor si sintetizeaza regulile si masurile de aparare impotriva incendiilor stabilite prin documentatiile tehnice de proiectare. Prin intermediul lui sunt estimate conditile tehnice ce trebuie asigurate si actiunile ce trebuie intreprinse in caz de incendiu pentru a fi indeplinita cerința esentiala, securitatea la incendiu.

Acesta se elaboreaza in mod obligatoriu pentru categoriile de constructii, instalatii si amenajari stabilite prin Hotararea Guvernului nr. 1.739/2006 pentru aprobarea categoriilor de constructii si amenajari care se supun avizarii si/sau autorizarii privind securitatea la incendiu.

Scenariul de securitate la incendiu se poate executa la cererea proprietarului sau a beneficiarului si pentru alte categorii de constructii, instalatii si amenajari decat cele stabilite prin lege, pentru evaluarea riscului de incendiu ori pentru stabilirea unor masuri de optimizare a protectiei la incendiu.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.